Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Moderne Wand- en Tafelklokken Gemaakt in Italië

Moderne wand- en tafelklokken handgemaakt door Italiaanse ambachtslieden

Wandklokken en tafelklokken, beide zijn functionele inrichtingsaccessoires, die een revolutie teweeg kunnen brengen in het uiterlijk van de muren van uw huis of een vleugje design kunnen geven aan uw woonkamer.

Onze medewerkers hebben een zorgvuldige selectie gemaakt om alleen kwaliteitsproducten te presenteren. Onder onze voorstellen vindt u klokken die verder gaan dan het begrip "klok". Het zijn in feite echte kunstwerken die met de hand zijn gemaakt. Grote moderne en designer wandklokken in hout, keramiek en canvas die het uiterlijk van elke gast kunnen vangen. Hoogwaardige materialen en producten gemaakt in Italië blijven een garantie.
Voor degenen die van excentriciteit en extravagantie houden, zijn er de creaties van Antartidee, dat unieke en originele wandklokken handgemaakt in Italië biedt. De beroemde "zachte horloges" van Salvador Dalì komen dankzij de vaardigheid van bekwame ambachtslieden tot leven en worden speciale accessoires voor de muren van de keuken, woonkamer of slaapkamer.

Ontdek de volledige collectie in onze online catalogus en aarzel niet om ons uw vragen of twijfels te stellen. Onze medewerkers beantwoorden u graag volledig via ons e-mailadres, de juiste chat en het formaat in de productfiches.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies