Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Wandklokken groot, modern, ontwerp, origineel en elegant

Het moderne, ontwerp wandklokken vindt u in onze catalogus zijn de kleine, middelgrote en grote (80x60 cm, 140x60 cm, 150x50cm, etc).

Niet alleen functioneel, maar ook bezwaar tegen een muur leveren door het veranderen van het uiterlijk van de hele kamer, of het nu de woonkamer, hal, slaapkamer of keuken.

De modellen van onze catalogus bereik in feite uit de moderne horloges van strak en stijlvol tot de meest originele en excentrieke modellen met speciale vormen, zoals jeans, oog, stropdas, weerlegd kopje koffie, hakken schoen, ballerina schoenen, tik met druppel hoed , bush, bloemen zoals petunia of madeliefjepatroon etc. Er zijn tal van originele ontwerpen geïnspireerd door de kunst, zoals klokken gesmolten en vloeibaar gemaakt door de grote Spaanse kunstenaar Salvador Dalì herinnerend aan één van zijn bekendste werken, "The Persistence of Memory."

De horloges van de muur en modern design Viadurini zijn gemaakt van materialen zoals kunststof, staal en metaal zijn verkrijgbaar in de traditionele versie en in sommige gevallen zelfklevende versie.

Andere grotere modellen, meestal vierkant, rechthoekig of rond, het aanbieden van bellen naar locaties en beroemde plaatsen (Polynesië, de Big Bang in Londen, etc).

Ideaal voor diegenen die willen de woonkamer of kantoor een internationaal tintje te geven, ze zijn horloges van muur naar de wijzerplaten met de tijdzones van de meest beroemde steden (New York, Londen, Sydney, Tokyo, Rome, etc).