Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

modern grond Spiegels en Italiaans design

Waarom kiezen voor een vloer spiegel in plaats van een muur spiegel?

Het antwoord is simpel, als je graag regelmatig wijzigen van uw huis ruimte een verdieping spiegel zullen meer eenvoudig en handig zijn om te verhuizen van kamer naar kamer (entree, woonkamer, slaapkamer, badkamer etc)

Een vloer spiegel kan gemakkelijk in een vrije hoek van het huis naar een hoek te vullen of in de lobby worden geplaatst om u een snelle blik cheque te geven voor vertrek naar huis om ervoor te zorgen dat de kleding en de blik op hun plaats zitten. De spiegels, naast het feit dat functioneel, zijn in feite ideaal voor het decoreren van een hoek van het huis als de ingang, een omgeving vaak slecht in termen van meubilair verzorgd.

De spiegels, vooral grote bedrijven, hebben ook het voordeel van het geven van diepte aan de ruimte waar je ze plaatst, waardoor ruimte groter lijken. De enige zorg is om te bewegen op plaatsen waar sprake is van compatibiliteit met de verlichting

Viadurini heeft geselecteerd en voorgedragen haar eigen merk een beperkt aantal designer aarde spiegels modern design en een grote specchiarvi ideaal voor full length.

Een aankoop van die zeker zal er geen spijt van! Het zal duren door de jaren heen en met zijn veelzijdigheid kon gemakkelijk te verplaatsen van de ene kamer van het huis, afhankelijk van uw behoeften en stemmingen.