Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Wandlamp met een modern design koepel, een diameter van 28 cm, Lena

Code: LENA1489
€ 194,00

madein_italy

- +
Maatregelen
Diameter 28 cm H13
Levertijden
7 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het item niet aanwezig is in het magazijn.
Viadurini Lighting
Wandlamp met een modern design cap, Ø28, Lena
Applique met PMMA diffusor cap. Fries in sandylex parel. Attack in wit gelakt metaal plafond. Bevestigingssysteem magneten.
Uitvoering met decoratie verkrijgbaar in de kleuren: grijs en paars. Vraag een offerte aan: clienti@viadurini.it.

E27
Lamp: 1 x 70W max - E27 HGS (niet inbegrepen).

Italiaanse producent
Dit artikel is gemaakt door een bedrijf dat sinds 1997 een combinatie van ideeën, materialen en stijl aan items voor het leven van alle dag te creëren. Ontwerp wordt praktische en betaalbare, alledaagse wordt een buitengewone ervaring, herinterpretatie van het concept van licht en ruimte.
Het gebruik van materialen zoals acryl, polycarbonaat, hout en termofuse materialen en gerecyclede kunststoffen, in combinatie met een combinatie van ervaring en creativiteit, zijn ze gevormde voorwerpen met een uniek ontwerp, maar nog steeds functioneel. Lampen ophanging, moderne hanglampen, wandlampen, tafellampen en vloerlampen ... meubels zijn ontworpen om opwinding te genereren en te provoceren een onmiskenbaar gevoel van welzijn.
De filosofie achter het bedrijf is "goed ontwerp": een filosofie, een gedachte, een andere manier van leven en een nieuwe manier om hun creaties te genieten ambiente.Nascono zo lichtgewicht ontwerp, essentiële en duurzame, aan de huizen van in te voeren wereldwijd.

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies