Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Magazine van modern design in leer en staal

Als je van het lezen, maar je weet nooit waar te zetten alle magazines kies een van de vele moderne tijdschrift modellen in onze online winkel. Dankzij een handige tijdschriftenrek zal het makkelijker zijn om niet alleen de tijdschriften we graag lezen, hoe je een complement van decoratieve en functionele meubels hebben opgeruimd. In feite, dankzij de materialen en bijzondere vormen, een bepaalde rack zijn onmisbaar, in de buurt van de bank of de tafel in de woonkamer .

In onze online shop kunt u racks van leer en leer vervaardigd uit onze collectie Viadurini Leather Collection voor een klassieke en exclusieve vinden.

Als u liever een moderne omgeving en je wilt verfijnde accessoires, kunt u veel plezier het kiezen van modern design magazine meest geschikte staal, metaal of aluminium te hebben. Bijzonder is het blad een slak in Idea Thuis metaal. U kunt spelen rond in plaats van de vele kleuren van het magazine met kronkelige lijnen van reliëf polyethyleen Viadurini Living Collection lijn. Voor de meest romantische van de lectuurbak Mabele roze of crème, gemaakt van letters, zal het in staat aan uw leven voorzichtig te verzachten.

Traditioneel denken we aan het tijdschrift van de grond, de meest voorkomende, maar er zijn ook wandmodellen gemaakt om te worden opgehangen of gemonteerd op muren, misschien minder mooi dan de vloer versies, maar ideaal voor mensen met beperkte ruimte.

Een tijdschrift kan nuttig zijn in de woonkamer, maar niet alleen; in de studie, slaapkamer, keuken en badkamer. Sommigen zouden zelfs desirare een badkamer tijdschriftenrek? Veel te lezen liefde in deze omgeving, in momenten van ontspanning. Misschien, door het hebben van ten modebladen, trend en meubels dus het is altijd up-to-date!

Veel plezier met het kiezen van uw rack ontwerp van de beste Italiaanse ambachtelijke merken in onze winkel op een korting, voor een vleugje glamour aan uw leven.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies