Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Design dressoir, om je huis te versieren met designmeubilair

Kasten met een modern design in antiek en kostbaar hout; in metaal en glas voor de vintage en klassieke stijl van de woonkamer.

Een meubelelement dat in uw woonruimtes niet gemist mag worden voor praktische bruikbaarheid en functionaliteit, is het design dressoir. Een lage kast met variabele lengte met laden en compartimenten voor al je accessoires.

Onder de verschillende voorstellen die u in de speciale sectie vindt, noemen we het dressoir "Parijs", ideaal voor wie graag reist, het wordt gerealiseerd in corten metaal en massief hout van oude dennenboom. Tegenover staan ​​beroemde reproducties van de Parijse hoofdstad die bijdragen aan de stijl van het dressoir en een bohemien tintje geven aan uw verblijf.
Voor diegenen die de voorkeur geven aan een klassieke toets, is hout het perfecte materiaal, maar geen hout voor het dressoir "Carlotta" hebben we gekozen voor het mangohout dat eenvoud en karakter geeft aan de omgeving. Om hier een modern tintje te geven met hout, is het buffet 'Perry' met glazen poten een elegant meubel en geeft het tegelijkertijd lichtheid.

Zoek tussen de vele voorstellen die voor u zijn geselecteerd in de sectie gewijd aan het moderne dressoir, u vindt er producten voor alle smaken, van klassieke stijl tot modern, maar ook de originaliteit van het merk Boffi, dat uniek en speciaal meubilair creëert door klassiek dressoir en spel te deconstrueren met kleuren.