Made in Italy

1-gats wastafelmengkraan in verchroomd messing Made in Italy - Binsu

  • Made in Italy
  • Code: BINSU5
€ 563,34 € 704,18 -20%
Materiaal messing
Levertijden 5 werkweken

Design ééngats wastafelmengkraan in messing Made in Italy.

Klassiek design ééngats wastafelmengkraan in messing verchroomd 240 mm hoog en 170 mm hartafstand met afvoer en pop-up hendel.
Volledig geproduceerd in Italië met hoogwaardige materialen die voldoen aan Europese normen. Deze mixer kan bovenaan worden geïnstalleerd, uitgerust met een beluchter en een keramische kop van 180 °; aanbevolen vanwege het energiebesparingssysteem voor een waterbesparing van 6 l / min, vanwege de draaibare uitloop en vanwege de stijve verbindingen.

Onderhoud en reiniging: Het wordt aanbevolen om eventuele druppels of waterafzettingen op het product te drogen met een zachte doek; laat er geen vochtige doeken of natte sponzen op liggen; vermijd het gebruik van schurende of schurende sponzen die het oppervlak beschadigen; Gebruik voor het reinigen van geen enkel type afwasmiddel dat chloor of zijn verbindingen bevat die de mixer kunnen oxideren.
Voor perfect onderhoud demonteer je de beluchter en dompel je hem enkele uren onder in verdunde azijn en daarna afspoelen met veel water, zodat alle onzuiverheden en kalkaanslag verdwijnen.

Neem voor meer informatie en offertes contact met ons op via clienti@viadurini.it.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief