Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Spiegels design badkamer en modern

Na een douche, moet de juiste make-up voor het uitgaan perfect voor onze avond. De badkamer spiegel is van essentieel belang voor dit en controleer of hij nooit iets niet op zijn plaats. Mooi, elegant en functioneel zijn de ontwerper bad spiegels in onze online shop.

De eerste stap is om de tussentijd spiegel stijl, die in overeenstemming moet zijn met de inrichting van de kamers van het huis te identificeren. Een ontwerp spiegel in wit hout behandeld en gebeitst is een perfecte plek voor een romantisch, zacht liefhebber van Shabby Chic. Het merk Cipi biedt speciale spiegels volledig handgemaakt teak hout, zowel gebeitst romantische ziel, maar ook houten spiegels per land en vintage stijl. Elk stuk is uniek.

Ook het bedrijf CIPI, voor degenen die liever een moderne en trendy sfeer Het biedt fascinerende spiegels modellen ongebruikelijk ontwerp en in verschillende vormen: rond, vierkant, rechthoekig, misschien metaal, aluminium, messing en chroom.

Voor de liefhebbers van de lichten en indirecte reflecties kan het model te evalueren Pozzi Ginori , een leider in ' badmeubel , met instelbare LED-verlichting, onmisbaar voor een glamoureuze en design badkamer.

Als u nodig hebt om elke ruimte te gebruiken in onze winkel wij zijn beschikbaar voor modellen met side plank spiegels ingelijst in eiken afwerking en interne LED-verlichting.

Voor verdere informatie aarzel dan niet om contact met ons op, wij zullen u graag om te luisteren en aan al uw wensen!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies