Tulip tafel - Hoge Kwaliteit Gemaakt in Italië

De Tulip Table, ontworpen door Eero Saarinen, belichaamt een tijdloze elegantie die trends overstijgt.

Tulip Tafels: Onze Collecties

227 Producten
Viadurini Living
€ 2.192,28 € 2.740,35  - 20%
Viadurini Living
€ 2.384,30 € 2.980,37  - 20%
Viadurini Living
€ 2.384,30 € 2.980,37  - 20%
Viadurini Living
€ 2.384,30 € 2.980,37  - 20%
Pagina 1 van 5

Tulip tafel - Eero Saarinen

De Tulip tafel is ontstaan uit de ambitie om woonruimtes te bevrijden van een ‘jungle of legs’. Dit innovatieve meubelstuk, met zijn karakteristieke centrale poot, biedt een oplossing die zowel esthetisch als functioneel is.

Verkrijgbaar in verschillende materialen - marmer, hout, keramiek - elke tulpentafel voegt een vleugje verfijning toe aan elke omgeving.

Hij is perfect aanpasbaar en verkrijgbaar in de ronde en ovale Tulip-versies, om aan de verschillende behoeften van het interieurontwerp te voldoen.

Saarinen's visie voor de Tulip tafel was revolutionair voor die tijd en probeerde een harmonieus ontwerp te creëren dat gezelligheid en interactie stimuleerde.

De elegante en slanke enkele poot zal zeker bewondering wekken en het middelpunt van elke kamer worden.

Tulpentafels zijn de favoriete keuze van kenners, die niet alleen op zoek zijn naar een meubelstuk, maar naar een kunstwerk dat een verhaal vertelt van passie, innovatie en Italiaanse ambachtelijke uitmuntendheid.

Uitschuifbare Tulip tafel

Functionaliteit ontmoet design in onze exclusieve selectie uitschuifbare tulip tafels , de perfecte oplossing voor wie elegantie en functionaliteit wil combineren.

Geïnspireerd door het iconische ontwerp van Eero Saarinen vallen deze tafels op door hun vermogen om zich aan te passen aan verschillende gelegenheden.

Of het nu gaat om een intiem diner of het verwelkomen van extra gasten, het uitschuifmechanisme is ontworpen voor soepel en moeiteloos gebruik.

Deze tafels zijn zorgvuldig vervaardigd in Italië en vormen een demonstratie van vakmanschap dankzij de keuze voor edele materialen zoals Carrara-marmer, massief hout en hoogwaardig keramiek.

De kenmerkende centrale poot van de collectie maakt niet alleen ruimte vrij, maar voegt ook een modern tintje toe aan elk interieur.

Wij zijn van mening dat elk huis een ruimte verdient waar esthetiek en functionaliteit in perfecte harmonie naast elkaar bestaan.
Daarom bieden wij een verscheidenheid aan afwerkingen, maten en materialen om ervoor te zorgen dat uw uitschuifbare tulpentafel perfect past in uw ruimte en levensstijl.

Tulip eettafel

De Tulip eettafel heeft zichzelf bewezen als een meesterwerk in de kunst van het interieurontwerp, waarbij functionaliteit en verfijnde esthetiek worden gecombineerd.

Ontworpen om eenvoudige maaltijden om te zetten in ervaringen van gezelligheid en elegantie, symboliseert deze tafel de perfecte combinatie van nut en schoonheid.

Verkrijgbaar in wit, zwart of andere kleuren en in afmetingen variërend van 80 cm tot 120 cm. Hij kan aan elke ruimte worden aangepast en biedt een oplossing voor een intiem ontbijt of grootschalige recepties.

Het gladde en resistente oppervlak, in marmer, hout of keramiek, reflecteert het licht en voegt een vleugje helderheid toe aan uw ruimte, terwijl de unieke tulppoot compromisloze stabiliteit garandeert.

Bij Viadurini is elke tafel een kunstwerk, dat de toewijding aan uitmuntendheid en passie voor Italiaans design weerspiegelt. We weten dat het kiezen van een eettafel een belangrijke beslissing is, omdat deze het hart van het huis wordt, een plek om te delen en herinneringen te creëren.

Daarom bieden wij een personaliseerbaar assortiment aan, zodat iedereen de Tulip tafel kan vinden die perfect past bij zijn interieur en levensstijl.

Laat de Tulip eettafel het epicentrum van je huis worden, waar design en functionaliteit samenkomen om een elegante en gastvrije ruimte te creëren.

Ontdek ons assortiment en laat je inspireren door de schoonheid van Italiaans design, waarbij elk detail telt om onvergetelijke momenten te creëren rond je nieuwe Tulip tafel.
 

Tafels

Email Newsletter
Nieuwsbrief