Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Het maakte gemakkelijk en terugbetalingen

Retour en restitutie

Herroepingsrecht

Koop veilig en gemakkelijk op viadurini.it! U bent volledig beschermd met het herroepingsrecht. U kunt een deel of het geheel van uw bestelling terug sturen en een volledige restitutie aanvragen binnen 14 dagen na de datum van ontvangst van de bestelling.

Het herroepingsrecht is gereguleerd door de algemene voorwaarden en is niet van toepassing op gepersonaliseerde en op maat gemaakte artikelen en producten die een risico hebben op beschadiging of onderworpen zijn aan verandering.

De retourvoorwaarden: het doorlopen van de “Made Easy” retourprocedure.

Om een retour uit te voeren dient u de volgende stappen te doorlopen:
Download het retourformulier, vul het formulier in en stuur het naar ons e-mailadres clienti@viadurini.it. Een van onze medewerkers zal vervolgens contact met u opnemen om u te begeleiden tijdens het retourproces. Wij herinneren u eraan dat wij de artikelen in hun originele staat dienen te ontvangen, onbeschadigd en in originele verpakking zoals u het heeft ontvangen en dat de verzendkosten voor uw eigen rekening zijn.
Recht op terugbetaling en het inwisselen van een artikel

Zodra het pakket aankomt in ons magazijn, zullen we controleren of alles in overeenstemming is met de voorwaarden.

Als alles in orde is, zullen we overgaan op de terugbetaling en sturen we een bevestiging naar uw e-mailadres. Afhangende van ons restitutie systeem, zal de transactie uitgevoerd worden binnen 48 uur tot een maximum van 45 dagen. U kunt geen beroep doen op een vertraging van het restitutie systeem.

viadurini.it beschermt u tevens in het geval van ontvangst van een beschadigd of defect product. U dient in dat geval het defecte product binnen 14 dagen na de leveringsdatum terug te sturen met behulp van hetzelfde “Made Easy” retourformulier en de eerdergenoemde procedure. Het zal worden vervangen door hetzelfde product (onder voorbehoud van beschikbaarheid).
Bijgevoegde documenten

Download het retourformulier 

File allegati

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies