Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Fossiel stenen salontafel, en bijzettafels

Moderne design salontafels in steen en glas gemaakt in Italië voor het Italiaanse huis.

Vaak verwezen naar salontafels, de lage en kleine salontafels genieten van groeiend succes en verspreiding in het algemeen, als het meubilair in natuurlijke stijl. Naast de traditionele lavastenen bijzettafels, die een beperkte diffusie kennen, leggen de fossiel stenen salontafel en natuurstenen zichzelf op als trends vanwege hun moderne design maar tegelijkertijd exotisch en natuurlijk.

Op Viadurini vindt u een selectie van elegante stenen tafels, perfect om de woonkamer, uw woonkamer in te richten en niet alleen (sommige modellen vinden een goede plaats in de slaapkamer).
We hebben voor u in onze catalogus online verschillende soorten fossiele en natuurlijke stenen tafels met stenen boven- en metalen poten, met stenen voet en glazen plank, met zeemantel triplex of glasvezel structuur bedekt met stenen tegels door ervaren vaklieden.
Je kunt ook verschillende beschikbare vormen vinden: vierkant, rechthoekig, ovaal, zeshoekig, conisch, cilindrisch en andere meer druppelvormig, halvemaan, komma, etc.

Vind uw model van deze fantastische bijzettafels en neem contact met ons op voor uw persoonlijke offerte om uw woonkamer op een moderne en natuurlijke manier in te richten.