Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Tabellen in steen en modern ontwerp voor de huiskamer

Vaak wordt ook wel aangeduid als salontafels, nachtkastjes typisch lage stoelen en kleine genieten steeds meer succes en verspreiding in het algemeen als de 'meubels in natuurlijke stijl (bad composities, natuursteen wastafels, etc). Naast de traditionele lava stenen tafels, die in beperkte mate kennen, de tafels in fossiele en natuursteen instelt trends vanwege hun moderne design, maar in de exotische en natuurlijke kant.

Op Viadurini een selectie van elegante stenen tafelen ontwerpen perfect voor het verfraaien van uw woonkamer, uw woonkamer en daarbuiten (sommige modellen kan heel goed vinden wat ruimte in de slaapkamer).

Viadurini heeft verschillende types van fossiele en natuursteen tafels geschikt gekozen om uw woonkamer en in elke context: met stenen plank en metalen poten, met een stenen sokkel en glasplaat met structuur in mariene multiplex of glasvezel gecoat stukken steen door geschoolde ambachtslieden.

Verschillende beschikbare vormen: vierkant, rechthoekig, ovaal, hexagonaal, conische, cilindrische en andere meer specifieke dalen, halvemaanvormige, komma, etc.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies