Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Elektrisch ontwerp van een open haard en meubels

Er is niets mooier als het regent en het is te koud zijn, thuis, zittend op de bank, het lezen van een boek en genieten van de warmte van een open haard. Maar als je niet beschikt over een traditionele open haard in huis hebben om redenen van ruimte of omdat de schoorsteen ontbreekt, dan kunt u kiezen voor een praktische en moderne elektrische open haard. Een trend in het proces van het succes in de afgelopen jaren is juist de zogenaamde schoorsteen schoorstenen zonder als bio-haarden en elektrische haarden. Vooral als je houdt van mooie meubelen, elektrische ontwerp haarden zijn een goede optie om te versieren met stijl uw leven.

Waarom kiezen voor een elektrische open haard? Simpel, want het is een mooi product, gemakkelijk te hanteren, niet vies, is een minimale impact op het milieu en extreem laag stroomverbruik.
  In tegenstelling biocamini, gevoed door een geschikte plantaardige vloeibare brandstof (bio-ethanol), het toevoeren van elektrische haarden - zoals de naam impliceert - volledig elektrisch.
Dus, geen roet, geen rook in het huis, geen schoorsteen.

Met name de selectie elektrische haarden die verkoop op Viadurini maakt gebruik van een unieke technologie die het water maakt het mogelijk om een vuur en rook effect van ongelooflijk realisme. Het driedimensionale effect wordt bereikt door middel van ultrageluid waarmee een waternevel, die belicht ontstaat een realistisch effect. Met een liter water kun je het vuur te voeden gedurende 12 uur.

Dankzij de eerder genoemde technologie, het stroomverbruik is zeer laag: bijvoorbeeld, de gemiddelde kosten voor de esthetische operatie is gelijk aan 4 eurocent per uur. Deze technologie is wereldwijd gepatenteerd en uitsluitend verleend aan Italië worden geïntegreerd in MaisonFire open haarden. Het resultaat? Producten die zijn ontworpen om lang mee vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en volledig Italiaans design.

Het groeiende succes van de elektrische haarden bracht belangrijke meubelontwerpers om nieuwe mooier en geavanceerde modellen te maken, met intrigerende vormen en geschikt voor verschillende toepassingen. Dit gaf aanleiding gebouwd haarden muur of kast, tafel, vloer. Voor degenen die hebben grote binnenruimtes zijn ontwikkeld talrijke modellen van elektrische haard met een verminderde dikte en kleine footprint. Sommige zijn ook uitgerust met verwisselbare frames (dubbelzijdig) en kan worden aangepast aan uw smaak.

Degenen die een open haard willen - maar niet weet welk huis slaapkamer plek - kunnen kiezen voor draagbare tafelblad modellen, waarmee u een gastvrije omgeving te creëren waar je maar wilt. De kolom open haard, of zelfs hoek in plaats daarvan is geschikt voor degenen die op zeer weinig ruimte en heeft muren versierd met schilderijen en meubels al.

Op Viadurini je een groot aantal modellen van elektrische haarden die zal u verbazen voor de 'ongelooflijke realisme van' vuur, rook en sintels vinden. Het omgevingsmilieu warmte net zoals een schoorsteen, sommige modellen voorzien praktijk verstelbare verwarmingsfunctie op een ander niveau van vermogen met een handige afstandsbediening standaard meegeleverd.

Zoals reeds beschreven in het 'driedimensionaal effect Het wordt gerealiseerd door middel van ultrageluid die een fijne waternevel op verlichte creëren "vuur en rook." Dit, gecombineerd met het hout en doen alsof ze met een heldere en sprankelende as bed, een effect dat alle verwachtingen van het realisme in een elektrisch vuur overschrijdt.

Laat u verrassen door de vele MaisonFire producten en Viadurini Collectie Online Fire: vinden van de juiste model voor u onder de vele elektrisch ontwerp open haarden verzonken, tafel en vloer.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies