AFGEPRIJSDE PRODUCTEN TOT 50%
klantenservice +39 0541.623760
Winkelwagen
Homepage > BADKAMER > Badkamerkranen > Inbouwkraan >

Douchekranen, Kranen & Mixers ThermostaticPROMOTION OCTOBER 2018


Verfijn uw zoekopdracht

Pagina 1 van 8:   1 2 3 4 5 6  + 5
Gaboli Betty messing douchekolommixer, made in Italy
Made in Italy
Gaboli

Gaboli Betty messing douchekolommixer, made in Italy

€ 144,00 € 174,00 -17%
Gaboli Open Space design kraan externe douchemengkraan
Made in Italy
Gaboli

Gaboli Open Space design kraan externe douchemengkraan

€ 280,00 € 339,00 -17%
Pagina 1 van 8:   1 2 3 4 5 6  + 5
De douche is een intiem moment van ontspanning; een knuffel voor ons lichaam en onze geest. Daarom de waterstraal en de temperatuur van het grootste belang, en het doel van de mixer van de douche is dat.

De douchekop kan klassiek zijn, met kranen twee knoppen of met thermostatische mixer. De mixer met name voort uit de noodzaak om het probleem van de temperatuur van het water op te lossen, als je een douche te nemen. In feite, de enige verhoging draaiknop start de waterstraal en positioneren ons rechtstreeks op de centrale positie met draaiknop opzichte van de aan de wand en zo de waterstraal afgegeven met een gemiddeld warm of heet temperatuur wordt gefixeerd onderdeel.

De "thermostaatkranen" de functie van het regelen van de temperatuur van koud water op automatische wijze en constant warm water, laat ruimte besparen en het milieu een eenvoudige en elegante verschijning.

In de badkamer sectie vindt u ook douchekoppen designer douche ultra zeer glamoureus met kleurentherapie dat een waterval te bieden in tropische regen-effect en vlucht muziek! Beschikbaar ook gekleurd. Bossini, Ideal Standard, Viadurini Douche Collection, Remer, Paini, Ercos en Mariani zijn het beste voor badkamermeubels merken!

In onze online shop kunt u eenhendelmengkraan, ingebouwde en zelfreinigend, vloer kolommen douche of verzonken paneel .. vindt u in het kort kun je alles vinden! Kwaliteit en design komen samen om u het plezier van een wraparound douche geven.

Vind het ontwerp vormt een aanvulling op de badkamer van je dromen tegen gereduceerde prijzen!