Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Wandlampen design, moderne en klassieke lampen gemaakt in Italië

Dit gedeelte van onze website is gewijd aan wandlampen design.
Onze medewerkers hebben voor elke kamer in uw huis de beste wandlampverlichting gekozen. Op de markt vindt u veel verschillende soorten, appliques van groot en klein, met verschillende kleuren en lichtstralen min of meer intens. Wij van Viadurini hebben geprobeerd aan alle behoeften te voldoen.

In de catalogus die we in onze online winkel presenteren, vindt u vele ideeën en unieke en originele voorstellen om uw kamer van ontwerp te voorzien, van de woonkamer tot de slaapkamer. Alle wandlampen die u vindt zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden te koop aangeboden aan werkelijk uitzonderlijke prijzen.
Voor liefhebbers van de vintage-stijl zijn er de koperen wandlampen gesigneerd door een belangrijk Italiaans merk zoals Aldo Bernardi, of de keramische wandlampen met natuurlijke decoraties zoals bloemen en bladeren. Als u daarentegen de voorkeur geeft aan een modern ontwerp dat perfect is voor u, zijn de stalen wandlampen, licht en eenvoudig in de lijn of de industriële stijl lampen gemaakt van keramiek en metaal aanpasbaar in termen van kleur.

Voor vragen of voor een gepersonaliseerde offerte kunt u contact met ons opnemen per e-mail, in de juiste chat of per telefoon. Ons personeel beantwoordt al uw vragen graag en helpt u bij uw definitieve keuze tijdens het hele aankoopproces.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies