Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Tabellen moderne en klassieke console in hout en glas

Een diner bij kaarslicht of een lunch met alle familieleden? Een plank leegt zakken of tafel voor het ontwerp woonkamer? Het ideaal zou zijn om ze allemaal in huis, in feite, moet u! In onze catalogus vindt u tal van voorstellen met tafels en vind consoles uitschuifbare en vaste en modern design, ontworpen voor het huis dat niet om het even wat, die aanbidt gevuld met mist moderne meubels, die de nieuwste trends in design volgt. Voor elk huis een unieke stijl en anders, en we willen in staat zijn om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen.
Te kunnen rekenen op een mooie uitschuifbare eettafel , bijvoorbeeld, niet alleen is een veelzijdige en handige aanvulling, maar ook een essentieel punt als het gaat om te dineren. We kunnen dus omringen de directe familie tijdens de spanwijdte van de week, en vrienden en familie te verzamelen voor grote lunches of belangrijke gebeurtenissen in het weekend. Niet om het belang van een glazen of houten paneel vermelden naast de voordeur, perfect voor sleutels, munten en al die kleine objecten die we in de zak komt niet zomaar van het werk. Praktisch en comfortabel, zul je geen enkele kans op verpest de dure eettafel glas met scherpe voorwerpen gegooid in een haast. Een console is echt daarom ideaal, maar ook functioneel.
De zorgvuldige selectie van de beste artikelen van het meubilair op de markt niet willen doen het nog missen voor deze categorie. We maken gebruik van een zeer bekwame en gekwalificeerd personeel, in staat om de beste accessoires voor thuis en op kantoor, gemaakt van hoogwaardige materialen, die jaren kunnen duren selecteren. Het kunnen rekenen op deze garanties is van cruciaal belang: de enige manier om een ​​veilige aankoop, gemakkelijk en snel te maken. Selecteer gewoon het gewenste product en de kaart en vond materialen, beschikbare kleuren, technische kenmerken en de grootte van het product weer te geven. Tot slot wensen wij u een goede maaltijd rond een van onze prachtige tafels Extension diner in het gezelschap van al uw dierbaren van wie je houdt je omringen.

Ontdek onze aanbiedingen en koop een console tafel online

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies