Console Tafel Moderne en Klassieke in Hout en Glas - Made in Italy

  • Beoordelingen :
  • Gemiddelde Score : 4,0
Consoletafel met een modern en klassiek design voor functionele, trendy meubels. Uitschuifbare en entree tafelconsole gemaakt van hoogwaardige materialen.
203 Producten
Viadurini Living
€ 659,65 € 732,94  - 10%
Viadurini Living
€ 388,29 € 431,43  - 10%
Viadurini Living
€ 883,70 € 981,89  - 10%
Viadurini Living
€ 1.089,00 € 1.210,00  - 10%
Viadurini Living
€ 1.714,73 € 1.905,25  - 10%
Viadurini Living
€ 1.337,15 € 1.485,72  - 10%
Viadurini Living
€ 1.423,73 € 1.581,93  - 10%
Viadurini Living
€ 1.110,42 € 1.233,80  - 10%
Viadurini Living
€ 1.270,20 € 1.411,34  - 10%
Viadurini Living
€ 1.033,66 € 1.148,51  - 10%
Viadurini Living
€ 1.033,66 € 1.148,51  - 10%
Viadurini Living
€ 1.358,57 € 1.509,52  - 10%
Viadurini Living
€ 907,80 € 1.008,66  - 10%
Pagina 1 van 5

Consoletafels: esthetisch en praktisch meubilair

In de wereld van het interieurontwerp vallen consoletafels op als stukken die zowel esthetisch als functioneel zijn. Bij Viadurini vieren we deze dualiteit door een collectie aan te bieden die elegantie en veelzijdigheid combineert.

Elk stuk weerspiegelt de voortreffelijkheid van Italiaans design en belooft elke ruimte te transformeren in een oase van luxe en comfort.

Of u nu een inkomhal aankleedt, een woonkamer aanvult of zelfs een onderscheidende charme aan de slaapkamer toevoegt, onze consoletafels zijn ontworpen om harmonieus bij uw levensstijl en ruimte te passen, terwijl ze de schoonheid van made in Italy laten zien.

Ontdek onze collectie consoletafels

De perfecte oplossing voor wie zijn woonruimte of de entree van zijn woning wil inrichten met functioneel en designmeubilair.

Ons assortiment entreeconsoles is een eerbetoon aan Italiaans vakmanschap en innovatief design. Elke console, of het nu voor de slaapkamer, woonkamer of keuken is, is een kunstwerk op zich.

Slaapkamerconsoles voegen een vleugje verfijning en functionaliteit toe en creëren een intieme en elegante ruimte. In de woonkamer worden woonkamerconsoles het middelpunt, die opvallen door hun unieke design en onberispelijke afwerking. In de keuken bieden onze keukenconsoles niet alleen extra opbergruimte, maar ook een onderscheidend decoratief element. Elke console is zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn kwaliteit, ontwerp en vermogen om een omgeving te creëren die rijk is aan stijl en persoonlijkheid. Bezoek onze selectie entreeconsoles en ontdek stukken die uw huis omtoveren in een dynamische en elegante woonruimte.

Onze voorstellen omvatten Italiaanse consoletafels gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hout dat in zijn natuurlijke kleur is gelaten of wit of grijs geverfd is. Voor wie houdt van een eenvoudige en klassieke stijl. Voor wie van modern design houdt, zijn er eigentijdse consoletafels van metaal ingelegd met lasers, tafels met een onderstel van kostbare Vicenza-steen en een glazen plank, en tenslotte de consoles van glas en Venetiaans briccolehout.
Elke woning heeft een unieke en andere stijl en wij willen aan de wensen van al onze klanten kunnen voldoen.

Als u nieuwsgierig bent naar consoletafels, vergeet dan niet een kijkje te nemen in de rubriek over uitschuifbare consoletafels. Een uitstekende oplossing voor de woonkamer, omdat ze kunnen worden omgevormd van een praktische plank voor het opbergen van sleutels en al het andere in onze zakken tot een functionele tafel voor het organiseren van etentjes met vrienden en familie.

Moderne consoletafel

De moderne consoletafel is het toonbeeld van hedendaagse elegantie. Bij Viadurini hebben we zorgvuldig consoles geselecteerd die de toekomst van interieurdesign belichamen.

Innovatieve materialen zoals metaal, staal en plexiglas worden gecombineerd met strakke lijnen om stukken te creëren die niet alleen meubels zijn, maar ook stijlstatements. Onze metalen consoles, stalen consoles en plexiglas consoles bieden een perfecte combinatie van functionaliteit en moderne esthetiek. Ze zijn ideaal voor mensen die een vleugje moderniteit en originaliteit aan hun ruimte willen toevoegen, terwijl ze toch een warme en gastvrije sfeer willen behouden.

Klassieke consoletafel

In de traditie van Italiaans design vertegenwoordigt de klassieke consoletafel harmonie tussen elegantie en functionaliteit. Onze klassieke consoles, gemaakt van kostbaar hout, verfijnd glas en edel marmer, weerspiegelen een ongeëvenaard erfgoed van vakmanschap. Houten consoles voegen natuurlijke warmte toe, glazen consoles bieden een vleugje lichtheid en helderheid, terwijl marmeren consoles tijdloze luxe oproepen.

Elke console is zorgvuldig ontworpen om uw ruimte aan te vullen en te verrijken met traditionele charme, terwijl u trouw blijft aan de kwaliteit en uitmuntendheid van made in Italy.

Uitschuifbare consoletafels

Innovatie ontmoet functionaliteit in onze selectie uitschuifbare consoles. Deze veelzijdige stukken zijn de ideale oplossing voor mensen die hun ruimte willen maximaliseren zonder in te boeten aan stijl. Of je nu een kleine tafel nodig hebt voor een gezellig hoekje of een groot oppervlak om gasten te ontvangen, onze uitschuifbare consoles passen zich aan elke situatie aan. Met een eenvoudig mechanisme kunnen ze worden getransformeerd, wat ongeëvenaarde flexibiliteit biedt. Deze consoles zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook de belichaming van Italiaanse elegantie en vakmanschap. Ontdek ons assortiment uitschuifbare consoles, waarbij aan elk detail is gedacht om aan de behoeften van het moderne leven te voldoen en tegelijkertijd een vleugje verfijning aan uw huis toe te voegen.

Het kiezen van de beste meubelen op de markt blijft ons sterke punt. Als u twijfels of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de perfecte consoletafel voor uw huis.

Ontdek de volledige catalogus online en neem contact met ons op voor eventuele verduidelijking of informatie die u nodig heeft. Onze medewerkers begeleiden u graag tijdens het aankoopproces en helpen u bij het kiezen van het meubelstuk dat bij uw woning past.

Ontdek de volledige catalogus online en neem contact met ons op voor eventuele verduidelijking of informatie die u nodig heeft. Onze medewerkers begeleiden u graag tijdens het aankoopproces en helpen u bij het kiezen van het meubelstuk dat bij uw woning past.

Console Tafels

Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro