Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Console Tafel Moderne en Klassieke in Hout en Glas - Made in Italy

Console tafel  met een modern en vintage design voor functionele en trendy meubelen. Console tafel hout gemaakt met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail.

Console Tafel voor de keuken en woonkamer, functionele en moderne design console tafel hout in glas en hout.

Een perfecte oplossing voor degenen die hun woonruimte of de ingang van het huis willen inrichten met een functioneel en design meubel.

Onder onze voorstellen vindt u console tafels gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hout dat in zijn natuurlijke kleur is gelaten of wit of grijs is geverfd. Voor degenen die van een eenvoudige en klassieke stijl houden. Voor degenen die houden van modern design zijn er de hedendaagse console tafels gemaakt van metaal ingelegd met lasers, die met de basis in kostbare Vicenza-steen en de glazen plank en ten slotte de consoles gemaakt van glas en hout van Venetiaanse briccole.
Elk huis heeft een unieke en verschillende stijl en we willen in staat zijn om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen.

Als u nieuwsgierig bent om de consoletabellen te ontdekken, vergeet dan niet een kijkje te nemen in de sectie gewijd aan uitschuifbare console tafels. Een uitstekende oplossing voor de woonkamer, omdat ze kunnen worden getransformeerd van een handige plank om de sleutels en alles in onze zakken op te slaan in een functionele tafel om diners met vrienden en familie te organiseren. 

De zorg bij het kiezen van de beste meubels op de markt blijft ons sterke punt. Neem bij twijfel of twijfel contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de perfecte consoletafel voor uw huis.