Uitschuifbare Eettafel het Echte Ontwerp Gemaakt in Italië

  • Beoordelingen :
  • Gemiddelde Score : 5,0

Uitschuifbare eettafels ontworpen en ontworpen als unieke en onnavolgbare designelementen, een typisch kenmerk van een uitschuifbare tafel gemaakt door deskundige Italiaanse ambachtslieden. Stijlen, vormen en hoogwaardige materialen kenmerken ons assortiment (massief hout, glas, kostbare houtsoorten) en garanderen kwaliteit voor elke Viadurini-uitschuiftafel.

471 Producten
Viadurini Living
€ 1.138,59 € 1.423,24  - 20%
Viadurini Living
€ 1.215,55 € 1.519,44  - 20%
Viadurini Living
€ 1.117,96 € 1.397,45  - 20%
Viadurini Living
€ 766,47 € 958,08  - 20%
Viadurini Living
€ 1.360,75 € 1.700,94  - 20%
Viadurini Living
€ 1.404,39 € 1.755,49  - 20%
Viadurini Living
€ 1.102,09 € 1.377,61  - 20%
Viadurini Living
€ 955,30 € 1.194,13  - 20%
Viadurini Living
€ 1.102,09 € 1.377,61  - 20%
Viadurini Living
€ 1.042,58 € 1.303,23  - 20%
Viadurini Living
€ 998,94 € 1.248,68  - 20%
Pagina 1 van 20

Uitschuifbare eettafels Made in Italy ontwerp voor eetkamer en woonkamer

Uitschuifbare eettafel om in te richten in een moderne en eigentijdse stijl.

De uitschuifbare eetkamertafels die in dit gedeelte van onze onlinecatalogus worden gepresenteerd, bieden het voordeel dat ze weinig ruimte in beslag nemen en uitschuifbaar zijn wanneer dat nodig is voor het organiseren van heerlijke diners met vrienden. En als u ze ook wilt combineren met interessante stoelen, vergeet dan niet het gedeelte van onze site dat daaraan gewijd is te bezoeken.

Onder onze voorstellen bevinden zich vierkante, ovale, ronde of rechthoekige vormen, verstelbaar in de breedte tot 3 meter, verkrijgbaar in verschillende afmetingen met poten in staal en hout.

Uitschuifbare tafels: Italiaanse elegantie en functionaliteit

Uitschuifbare tafels gemaakt van hoogwaardige materialen voor het organiseren van diners met familie en vrienden met een functionele designtafel.

Tijdloze elegantie ontmoet functionaliteit in ons assortiment uitschuifbare tafels, perfect geschikt voor 4 tot 12 personen (tot 20 personen), die verfijnd Italiaans design en gezelligheid weerspiegelen.

Aanschuiftafels op maat: vakmanschap ontmoet maatwerk

Voor degenen die op zoek zijn naar een op maat gemaakte uitdrukking van design, bieden onze op maat gemaakte voorstellen een unieke kans om een ruimte te creëren die rechtstreeks aansluit bij uw stijl en behoeften, waarbij vakmanschap en aanpasbaar aanpassingsvermogen worden gecombineerd in onze op maat gemaakte tafels uitschuifbare.

Uitschuifbare glazen tafels: moderniteit en transparantie in uw ruimte

Moderniteit ontmoet transparantie in onze glazen bladen, waardoor elke maaltijd een speciale gelegenheid wordt. Ze vangen licht op en versterken de ruimte, wat een eigentijdse en gezellige sfeer belooft in onze uitschuifbare glazen tafels.

Uitschuifbare keramische tafels: uithoudingsvermogen en avant-gardistische stijl

De combinatie van robuustheid en avant-gardistische stijl komt tot uiting in onze keramische creaties, die voorbeeldige kracht en geavanceerde esthetiek bieden voor tijdloze elegantie in onze keramische aanschuiftafels.

​Houten uitschuiftafels: warmte en traditie in een innovatief design

De warmte en authenticiteit van hout komen samen in een innovatief ontwerp met onze houten voorstellen, waardoor een vleugje traditie en natuurlijkheid wordt toegevoegd aan de hedendaagse esthetiek van uw interieur in onze uitschuifbare houten tafels.

Marmeren uitschuiftafels: luxe en verfijning

Marmer, een symbool van luxe en verfijning, wordt belichaamd in prachtige, duurzame oppervlakken die elke eetkamer met tijdloze elegantie verfraaien in onze marmeren uitschuiftafels.

Ronde uitschuifbare tafels: gezelligheid in een circulair ontwerp

De ronde vorm, symbool van eenheid en gelijkheid, komt op elegante wijze tot leven in onze collectie. Deze tafels, echte ontmoetingsplekken, breiden zich uit afhankelijk van het aantal gasten, waardoor onze uitschuifbare ronde tafels een opmerkelijk aanpassingsvermogen garanderen zonder in te boeten aan esthetiek.

Uitschuifbare ovale tafels: de vloeiende elegantie van zachte vormen

De elegantie van rondingen ontmoet functionaliteit in onze ovale tafels, die zachtheid en vloeibaarheid belichamen. Deze tafels zijn een uitnodiging voor gedeelde momenten van comfort, brengen een vleugje verfijnde gratie in uw eetkamer en blijven tegelijkertijd uiterst aanpasbaar aan dynamische woonruimtes in onze uitschuifbare ovale tafels.

Kies voor een moderne uitschuifbare eettafel die past bij de stijl van jouw woonruimte. En heeft u advies of meer informatie nodig, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag tijdens het aankoopproces en beantwoorden uw vragen.

Tafels

Email Newsletter
Nieuwsbrief