Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Uitschuifbare eettafel het Echte Ontwerp Gemaakt in Italië

Uitschuifbare designtafels voor eet- en woonkamer, in hout, staal of glas.

De moderne uitschuifbare eettafels, gepresenteerd in dit gedeelte van onze online catalogus, bieden het voordeel dat ze minder ruimte innemen en indien nodig langer maken om prachtige diners met vrienden te organiseren. En als u ook een aantal interessante stoelen wilt matchen, vergeet dan niet om het gedeelte van onze catalogus gewijd aan hen te bezoeken.

Onder onze voorstellen zijn: houten uitschuifbare eettafels met vierkante, ovale of rechthoekige vorm in de breedte verstelbaar tot 3 meter, verkrijgbaar in verschillende maten met poten in staal en hout; keramische uitschuifbare eettafel een innovatief materiaal dat wordt gebruikt bij de productie van eettafels om een ​​vleugje tijdloze elegantie te geven; uitschuifbare glazen eettafels, verkrijgbaar in de versie met transparant glazen blad, zwart glas of ondoorzichtig en gehard wit glas; roestvrijstalen eettafel voor mensen die houden van eenvoudige en lineaire stijl en eindelijk uitschuifbare marmeren eettafel voor mensen die van steen houden en hun woonkamer willen voorzien van een luxe tafel. Hoogwaardige materialen en Italiaans design zijn de sleutelwoorden voor deze uitschuifbare eettafels.

Kies uw model van moderne uitschuifbare eettafel die geschikt is voor de stijl van uw woonkamer. En als u advies of meer informatie nodig heeft, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag tijdens het koopproces en het beantwoorden van uw vragen.