Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Stenen Wastafels Handgemaakt - Made in Italy Design

Een stenen wasbak is een uniek meubelstuk dat van uw badkamer een bijzondere omgeving kan maken.

Het heeft ook de zeldzame kwaliteit dat het met het verstrijken van de tijd nog mooier wordt en het karakteristieke patina krijgt.

Als je houdt van natuurlijke materialen, het versieren van uw badkamer met een natuurstenen ontwerper bekkens is de ideale oplossing om uw volledige badkamermeubel. Op viadurini vind je verschillende stenen wasbakken tegen betaalbare prijzen en in het bijzonder een breed scala aan verschillende en bijzondere stenen, zoals marmer, riviersteen en zwart basalt.
Vrijstaande wastafel of opzetwastafel de vormen zijn talrijk en verschillend om aan elke behoefte te voldoen, conische vorm voor vrijstaande wastafels en meer klassieke ronde, ovale of vierkante vormen voor de opzetwastafels.
De enige aandacht die deze stenen bassins nodig hebben, is om alleen water te gebruiken voor het reinigen of neutrale producten die speciaal zijn gemaakt voor het reinigen van natuursteen, waarbij zuurhoudende producten worden vermeden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres of ons telefoonnummer, onze satff helpt u graag bij het kiezen van de juiste wastafel voor uw badkamer.