Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Design Barkrukken - Relax en Comfort voor een Made in Italy Lokaal

Designkrukken voor de bar of pub, de Italiaanse stijl voor ergonomische stoelen in hout, leer of metaal.

De designkrukken zijn glamoureus, veelzijdig en functioneel; een origineel en trendy meubelaccessoire voor een tot in de puntjes verzorgde omgeving!
Moderne en kleurrijke designkrukken, laag of hoog, zijn onmisbare aanvullingen! Handig in een hoekbar, maar niet alleen, ze zijn praktisch voor elke kamer in het huis.

Voor degenen die ervoor hebben gekozen het in een bar te gebruiken en een moderne stijl hebben, zijn de zwart-witte houten krukken of de modellen ontwikkeld in materialen die aantrekkelijke lijnen creëren zoals staal en transparant polycarbonaat aanbevolen. Voor degenen die een vleugje originaliteit in hun keuken of bar willen durven, kunnen ze kiezen tussen de modellen van de Viadurini Collection Living met metalen frame en verchroomde afwerking. Beschikbaar in vele kleuren.

De Myyour en Slide buitenkrukken hebben een fris en levendig ontwerp, in de kleuren wit en zwart. Je outdoor zal zeker worden verfraaid dankzij deze moderne en veelzijdige inrichtingsproducten. Handig als eenvoudige zitplaatsen voor het terras of als een kleine decoratieve plank voor uw tuingereedschap.

Kies met zorg in onze online winkel de design krukmodellen die u het beste vindt en die het beste bij uw huis passen. Onze medewerkers staan volledig tot uw beschikking om meer informatie te ontvangen of om te helpen bij het aankoopproces.