Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Tuintafels en externe aluminium en metalen

In een mooie warme zomer of lentedag kan wat vriendelijker zijn om te kunnen vrienden uitnodigen voor een drankje in de tuin of op het terras? Om het beste van onze outdoor moet worden verzorgd en bereid zijn om onze gasten tegemoet te komen.

Iedereen die een praktische meubel houdt en duurzaam kunt kiezen uit vele modellen en kleuren voor uw tafel Aluminium Garden. In het geval dat u de ruimte buiten te bezetten, alleen wanneer dat nodig is, de aluminium tafel is perfect als licht en gemakkelijk te vervoeren. Het is ook bestand tegen schokken en krassen, zodat uw meubilair zal voor vele jaren blijven onder optimale omstandigheden, altijd klaar om de buitenkant van uw huis te verfraaien.

tafels ronde of vierkante romantische cafés ideaal voor een kleine zithoek, vierkante tafels om een ​​koel drankje comfortabel zittend in een stoel, fauteuil of gestoffeerde bank tafeltjes genieten om tegemoet: Dit catagoria kan vele modellen van aluminium tafels uw gasten voor een lunch of een diner bij kaarslicht.
De tafels aluminium lunch als geïntegreerd met een teakhouten vloer nog meer verfijnd.

Hier kunt u een oplossing en de gewenste kleur te vinden, worden alle producten opgenomen in de catalogus gemaakt van hoogwaardige materialen, en zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie gemaakt door onze medewerkers.

Vergeet niet dat voor enige twijfel we staan ​​tot uw beschikking. Het zal een genoegen voor ons om u te helpen de aluminium outdoor tafel moderne of klassieke die geschikt is voor u kiezen!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies