Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Ergonomische Barkrukken en Keukenkrukken met Modern Design, Stijl en Kwaliteit

Opvouwbare en ergonomische keuken- of barkrukken voor een comfortabele omgeving van Made in Italy-design.

Dit deel van onze website is gewijd aan barkrukken in de keuken. Een perfect meubelstuk, zowel voor uw keuken als voor degenen die een contract hebben, zoals een bar of een pub.
Hoge krukken, verschillend voor vorm, rug, kleur en gebruikt materiaal, zijn geselecteerd en denken alleen aan het beste van Italiaans design.

Onder onze voorstellen bieden we designkeukenkrukken: ergonomisch of opvouwbaar voor mensen die ruimte nodig hebben.
Maar ook verschillende materialen gekozen op basis van stijl: klassiek of vintage voor houten krukken, modern en alternatief ontwerp voor lederen of gestoffeerde krukken.
Zoals altijd bieden we ze tegen ongelooflijke prijzen. Blader snel door de aanbevolen items en kies de items die geschikt zijn voor u. Let altijd op de hoogte van de ontlasting in vergelijking met die van het werkblad. Het is duidelijk dat als deze te hoog zijn, er niet genoeg ruimte is voor de benen, en als ze te laag zijn, zullen ze hun ontlastingsfunctie niet volledig bedekken. Als je niet zeker bent van de maatregelen, maak je geen zorgen, je zou kunnen denken aan modellen uitgerust met een mechanisme om de hoogte aan te passen, zodat iedereen spontaan de meest comfortabele positie kan bepalen.

Ontdek de hele collectie en in geval van assistentie vindt u ons altijd beschikbaar op ons e-mailadres, ons telefoonnummer of in de directe chat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, onze medewerkers helpen u graag verder tijdens het aankoopproces.