Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Moderne Schilderijen Geschilderd door Meester Schilders - Made in Italy

Moderne schilderijen met de hand gemaakt door deskundige schilders - Unieke schilderijen gemaakt in Italië

De handgeschilderde schilderijen in deze sectie zijn allemaal gemaakt door bekwame vakmensen van Made in Italy met zorg voor elk detail.
Met de door Viadurini voorgestelde schilderijen op canvas kunt u gemakkelijk een revolutie teweegbrengen of het uiterlijk van elke kamer in uw huis verbeteren door te kiezen uit de voorstellen van de collectie.

De weergegeven onderwerpen zijn verschillend om aan al uw wensen te voldoen. Dieren zoals wolven en kleurrijke bloemen, gekozen als onderwerpen door de kunstenaar Laura Greenart, wiens schilderijen exclusief op Viadurini worden verkocht. In plaats daarvan vindt u in de Viadurini Decor collectie beide abstracte onderwerpen gemaakt door panelen van aluminium of hout te versieren en vrouwenfiguren met kinderen, afbeeldingen die de natuur of stad herinneren en bijbehorende afbeeldingen met geschriften.

Ontdek de volledige online catalogus en als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via ons e-mailadres of schrijf in de juiste chat. Onze medewerkers helpen u graag en beantwoorden al uw vragen over de producten die wij aanbieden.