Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Uitschuifbare Tuintafel van Italiaans Ontwerp

Uitschuifbare tuintafels voor luxe gemaakt in Italië: modern en vintage design voor uw buiten.

De zomer komt eraan en brengt de wens met zich mee om veel mooie diners met onze vrienden te organiseren in de elegante sfeer van onze tuin of een verfrissend happy hour op het terras. Wat kan je buiten niet missen? Een praktisch uitschuifbare tuintafel! Dankzij confortables bladeren aan beide zijden of aan de extraheerbare onderdelen kunnen gemakkelijk en snel een stoel aan de tafel worden toegevoegd om ook de onverwachte gasten te verwelkomen.

De materialen die meer worden gebruikt voor het realiseren van de buitenuittrekbare tafels zijn verschillend, maar de meer commons zijn plastic, hout, aluminium en ijzer. Als je een vintage, classique of shabby chic effect wilt, is het beste materiaal, maar ook het meest waardevolle en elegante het teakhout. Het is speciaal behandeld voor buiten, om zijn glans en kwaliteit na verloop van tijd te behouden. Ontdek de uitschuiftafel met een aluminium structuur en een natuurlijke teakhouten blad. Het is geen toeval dat deze tafels met houten teak behoren tot de besten voor gebruik buitenshuis. Een ander voorbeeld met teakhouten poten en HPL-top geschikt voor binnen en buiten.

Voor wie een meer praktische en lichte oplossing de voorkeur heeft, kan een keuze worden gemaakt uit de meest soorten tuintafels in plastic of hars. Deze keuze zal nog vele jaren intact zijn en er zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen nodig. Eindelijk voor een modern effect kunt u ook kiezen voor een uitschuifbare tafel gemaakt met aluminium geverfd met gehard glazen.

Kom inzicht krijgen in onze aanbiedingen en koop veilig op onze website de uitschuifbare tuintafel waarvan u altijd al hebt gedroomd!