Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Tuintafels en outdoor design uitschuifbare

De zomer staat voor de deur en we hebben een groot verlangen om veel vrienden uit te nodigen voor een lekker diner in onze goed onderhouden tuin of een verfrissend aperitief op het terras. De perfecte oplossing? Een praktische tuin uitschuifbare tafel! Met extensies comfortabele zijden of verwijderbare oppervlak van de tuin extensietabellen is ook geschikt voor onverwachte gasten.

In een mum van tijd het draaien van uw tafel voor een perfecte outdoor gebruik.

De meest gebruikte materialen om het realiseren van de uitbreidbare tafeltjes zijn verschillend, maar de meest voorkomende zijn plastic, hout, aluminium en ijzer. Voor een vintage effect, klassiek of chic Chabby het meest geschikte materiaal, maar ook wat is de meest waardevolle hout, speciaal behandeld voor de 'buitenkant, om zo zijn glans en de kwaliteit na verloop van tijd te handhaven. In feite is de teakhouten tafels behoren tot de meest bestendig en geschikt voor gebruik buitenshuis, maar ook als zeer elegant.

Voor degenen die een meer praktische en lichtgewicht oplossing de voorkeur kunnen kiezen uit de vele soorten tafels in plastic of hars uitschuifbare. Een keuze die intact zal nog vele jaren en behoeft geen speciale voorzorgsmaatregelen. Voor degenen die willen een modern tintje, zelfs in de openlucht te geven en in plaats daarvan heeft een terras, patio of veranda kan ook kiezen voor een aanschuiftafel in smeedijzer met gehard glas top.

Exclusive heeft een tafel uitschuifbare aluminium of ijzer, want het zal je outdoor dromerige sfeer geeft.
Als je houdt van design als ons, zal de keuze zeker vallen op een outdoor tafel gemaakt van aluminium als die van Talents , Italiaanse merk bekend voor design producten voor hoogwaardige externe

Hier kunt u iedere gewenste oplossing te vinden, worden alle producten opgenomen in de catalogus gemaakt van hoogwaardige materialen, en zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie gemaakt door onze medewerkers. Vergeet niet dat voor enige twijfel we staan ​​tot uw beschikking.

Het zal een genoegen voor ons om u te helpen de tabel te selecteren uit de tuin of terras met moderne of klassieke uitschuifbare die geschikt is voor u!

Ontdek onze aanbiedingen en online kopen veilig de tuin uitschuifbare tafel van je dromen!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies