Handdoekwarmer Elektrisch of Hydraulisch Made in Italy - Badkamerradiatoren

  • Beoordelingen :
  • : 5,0
40 Producten
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
€ 807,33
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
€ 855,93
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
€ 1.850,70
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
€ 979,90
Pagina 1 van 2

Elektrisch of hydraulisch verwarmd handdoekenrek voor de badkamer met een modern design

In dit gedeelte vindt u een brede selectie modellen waarmee u het radiatoraccessoire kunt vinden dat het beste bij uw behoeften past.
In eerste instantie de vormen die perfect passen bij elk type badkamermeubel: u kunt kiezen voor het klassieke ontwerp van de handdoekverwarmers met rechte buis , die zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan standaard badkamers; als u daarentegen een modernere badkamer moet inrichten , kunt u modellen vinden met meer vierkante vormen, vooral geschikt als de architecturale stijl van de omgeving bijzonder streng en tegelijkertijd elegant is.
Als u de voorkeur geeft aan een meer designstijl, kunt u kiezen voor modellen handdoekverwarmers met afgeronde buizen.Ook qua kleuren vind je naast het klassieke metaal matte of glanzend zwarte radiatoren, maar ook meer fantasierijke kleuren.
De modellen die te koop zijn, zijn ideaal voor elke badkamer, maar afhankelijk van de behoefte kunnen ze ook in andere ruimtes van het huis worden gebruikt, zoals de keuken, woonkamer of woonkamer.

Om uw handdoekverwarmer te selecteren, moet u het type bediening evalueren: elektrisch of hydraulisch. De elektrisch verwarmde handdoekhouder  is ontworpen voor die badkamers waar de verwarming onvoldoende is, zo erg zelfs dat deze moet worden geïntegreerd. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. Dit type badkamerhanddoekverwarmer  vereist geen tussenkomst van de loodgieter.Heeft u daarentegen een speciaal systeem opgezet, kies dan voor een hydraulische handdoekverwarmer. Deze radiatoren staan ​​bekend als  badkamerhanddoekverwarmers en dit komt door het feit dat hun ontwerp is ontworpen om handdoeken op te hangen en op te warmen. We kunnen zeggen dat elke handdoekwarmer een designradiator is. De reden is simpel: elk van hen heeft een elegante esthetiek en een aantrekkelijk ontwerp, en is klaar om de omgeving te voltooien door de stijl aan te passen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW