Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Uitschuifbare tafels met keramische plank

De keramische planken genieten van succes op vele terreinen inrichting: van de tafels, op de top van de keuken, bar tellers, met meubels ijdelheid tops.

Met name de tafels met porseleinen blad is een van de nieuwe trends van 'design meubelindustrie voor de keuken en de eetkamer.

De redenen voor het groeiende succes van deze tabellen zijn te wijten aan verschillende factoren, zoals: schone en eigentijdse lijnen, technologie, continue innovatie en onderzoek.

De keramische feit heeft vele voordelen: het is een zeer duurzaam materiaal (shear, schokken, schuren, krassen, chemicaliën, UV-stralen en warmte), brandvertragend, en is ook ondoordringbaar voor vetten en afweermiddel voor oliën. Het vereist geen speciale zorg en is eenvoudig te reinigen.

De meeste keramische tabellen op de markt een plank uit een laag keramisch materiaal dikte van 3 mm dikte bij benadering, gekoppeld aan een onderliggende laag van glas, kristal of MDF met variabele dikte (1-3 cm). De frames en de benen van de tafels zijn meestal gemaakt van hout, aluminium of staal.

De belangrijkste producenten van keramische tabellen maken gebruik van verschillende terminologieën aan de keramische materialen die worden gebruikt voor het schap te geven: Glas keramiek, Superceramica, Cristalceramica, Laminam® etc.

De glaskeramiek bijvoorbeeld een waardevol materiaal bestaat uit een dikke glasplaat 1 centimeter en een laag van 3 mm van keramiek, een materiaal dat een aangenaam esthetisch effect, verfijnde en elegante biedt. Het afvuren op 1200 ° C, maakt het bijna onmogelijk om de houdbaarheid van de kookplaat per ongeluk krassen. U kunt dan gebruik je boven met de maximale rust messen en ook geplaatst op de top van het koken potten, zonder het risico van verpest het.

Op Viadurini bieden wij u een selectie van uitschuifbare tafels met plank en uitbreidingen in keramiek.

De beschikbare afmetingen variëren 140-200 cm, met verlengstukken 40-50 cm.