Gestoffeerde Eenpersoonsbedden van Italiaans Design

7 Producten

Enkele gestoffeerde bedden op maat gemaakt en aanpasbaar in hout of metaal met stof.

Een verscheidenheid aan comfortabele en mooie bedden, handgemaakt in Italië door de beste ambachtslieden. Aanpasbaar in termen van maten en afwerkingen.

Een collectie waarin u eenpersoonsbedden vindt met een structuur van de meest uiteenlopende vormen en bekledingen van duizend kleuren die verkrijgbaar zijn in stof, voor een klassieke stijl of in leer of eco-leer om een vleugje meer elegantie aan de kamer te geven. En voor degenen die van de bestelling houden, de functionele bedden met opbergruimte om de ruimtes in uw slaapkamer beter te organiseren.
Vergeet niet de juiste matras te kiezen voor uw comfort.

Kostbare details en veel aandacht voor detail, dit zijn de belangrijkste kenmerken van de bedden die we in onze catalogus hebben. Laat u overwinnen door het moderne ontwerp van deze eenpersoonsbedden, die de hoge kwaliteit van Made in Italy vertegenwoordigen. Onze medewerkers staan tot uw beschikking om uw twijfels te verduidelijken en uw vragen te beantwoorden. Schrijf ons in onze chat, onze e-mailadressen of neem telefonisch contact met ons op, wij helpen u graag bij uw online aankoop.
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro