Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Ornament en design vazen ​​te versieren op een persoonlijke en creatieve manier

De centerpieces zijn dat kleine meubelstuk in staat om te passen in alle opzichten elk huis. We vinden ze op een boekenplank, op een kleine tafel in de woonkamer, op de planken van de slaapkamer, op de tafel als een middelpunt van de eetkamer, dicht bij de televisie als een decoratief element. Ze kunnen van elk type: objecten als moderne of antieke vazen, verjaardagscadeaus, fotolijst in zilver, doopfeest gunsten, borden of kommen lege zakken. Kortom, er is voor elk wat wils als het gaat om sieraden. Ze zijn klein, heerlijk en interessante voorwerpen die een unieke touch aan het huis en elke ruimte te geven.

Denk maar aan de eerste keer dat je naar een nieuw huis zijn verhuisd. Wat was leeg! Sommige boeken op de planken, een tafel buiten in het midden van de woonkamer, een nacht zonder een ziel in de slaapkamer, een moderne eettafel maar kaal. Weet je nog? Na verloop van tijd de kamers waren gevuld met herinneringen, foto's en memorabele momenten. En voor elke gelegenheid aangeboden iets mee naar huis, niet te vergeten over bepaalde emoties en gevoelens die je hebt ervaren. Een middelpunt is juist deze twee functies: om u te helpen niet iets belangrijks te vergeten en nog steeds vullen een lege ruimte voor uw smaak.

Viadurini In de catalogus vindt u vele moderne schepen en andere design en interessant ornamenten kan vinden, om de ruimte van een verblijf te vullen in een persoonlijke en zeer creatief. Laat je fantasie en te luisteren naar wat hij vertelt je instinct op een wandeling door onze pagina's. Met een paar muisklikken kunt u thuis een mooi sieraad dat je leven en lege ruimte die je niet kunt vullen kan vullen nemen. Denk ook aan het feit dat elke voorgestelde object is gemaakt van hoogwaardige materialen en is te koop voor een geweldige prijs.

Dus waar wacht je nog op? Kies uw favoriete ornament en koop het nu, vandaag. Voor elke behoefte neem dan contact met ons op.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies