Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

modern tafels origineel design lounge

Net als in het oog lounge een paar boeken of trendy tijdschrift te houden? Wilt u in te voegen in de woonkamer een mooie vaas van kleurrijke bloemen in de buurt van een parfumeur voor omgevings- of kaarsen? Onder een mooi tapijt, een modern design salontafel is ideaal voor dit, en met het oog op de vele nuttige accessoires te houden.

Maar wat voor soort moderne salontafel te kiezen?

In onze winkel kunt u een scala aan moderne tafels van hoge kwaliteit design tegen gereduceerde prijzen die vele modellen handgemaakt in Italië.

De selectie van salontafels gemaakt door onze ervaren team van bekende Brand Nonogiorno show tables van surrealistische en originele vormen gemaakt van methacrylaat; een uitzonderlijk transparant materiaal. Het plexiglas wordt volledig met de hand gebogen om een ​​ongelooflijke effect van lichtheid en suspensie te verkrijgen.

Steeds Nonogiorno, elegant en strakke lijnen zijn de kleine tafels - planters; het beste wat je voor aan een tafel zou kunnen vragen: functionaliteit, veelzijdigheid, elegantie, design en duurzaamheid van het milieu. Onmogelijk om niet verliefd te worden!

De exclusieve lijn van Viadurini Collection Living biedt een ruime keuze aan gekleurde moderne tafels, hout, metaal, glas maar ook Adamantx® innovatief materiaal waarmee het mogelijk is om het even welke vorm te realiseren.

U kunt echt plezier hebben in het kiezen van het materiaal en de gewenste vorm van deze kostbare meubelstuk; als rond, vierkant, rechthoekig, maar ook in de vorm van een blad of futuristische vormen die geschikt zijn voor elke stijl van thuis.

Onze Stones collectie biedt een verfijnde tafels in natuursteen , fascinerend voor hun geometrische lijnen en geen franje zijn er in verschillende tinten van kleur. Sommige van Stones salontafels modellen kunnen ook worden gebruikt als een stijlvolle TV-standaard in een natuurlijke en moderne stijl.

Zeer praktisch zijn de moderne klaptafels Idee Thuis in massief beukenhout voor een retro en vintage context, maar ook in geschilderde stalen structuur met een tijdschrift functie.

Voor degenen die willen een modern design salontafel geschikt voor kinderen .. de Brand Incastro in lichte houten tafels, stabiel en modulair voorgesteld.

Nu hoef je alleen maar om je tijd te nemen om onze online winkel te bekijken alle oplossingen die beschikbaar zijn voor de tafel van uw dromen te vinden!

 

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies