Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Moderne salontafel, in hout en metaal

Moderne salontafels in hout, glas of steen gemaakt in design in Italië.

Een moderne salontafel is ideaal om veel nuttige accessoires op orde te houden.
In onze online winkel vindt u een uitgebreide catalogus van moderne bijzettafeltjes van hoge kwaliteit tegen gereduceerde prijzen waarvan vele modellen handgemaakt in Italië.

De exclusieve Viadurini Living-collectie biedt een breed scala aan modern gekleurde salontafels, gemaakt van hout, metaal, glas, maar ook Adamantx®, een innovatief materiaal waarmee je elke vorm kunt maken.
Je kunt echt genieten van het kiezen van het materiaal en de favoriete vorm van dit kostbare meubelstuk; rond, vierkant, rechthoekig maar ook in de vorm van een blad of futuristische vormen geschikt voor elke stijl van thuis.

Heel praktisch zijn de moderne klaptafels van massief beukenhout voor een retro- en vintage-context, maar ook in geverfde ijzeren structuur met tijdschriftenrek-functie.
Voor degenen die een moderne bijzettafel willen die geschikt is voor kinderen, biedt het merk Incastro lichte, stabiele en modulaire houten tafels.

Serch in onze online catalogus de beste salontafel om uw woonkamer in te richten en als u hulp nodig heeft, helpt onze klantenservice u graag bij het vinden van het beste product dat perfect is voor uw behoeften.