Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Doubles Round Modern

Dromen van een unieke en bijzondere kamer? Koop een tweepersoonsbed ronde! Een pond van de dubbele ronde ontwerp is perfect om een kamer met een unieke stijl en extravert versieren. Het is waar, de ronde dubbele bedden, ze ruimte nodig .. Maar het is ook waar dat de onbetwiste protagonisten van onze kamer, in het oog springende en bevrijd ons van het kiezen van andere extravagante speciale accessoires.

De kleur van de dubbele ronde is belangrijk voor het gewenste effect te hebben; donkere kleuren zoals zwart, grijs en bruin zal een verfijnde en elegante touch te geven, terwijl een lichtere kleur, zoals wit, taupe en ecru een romantische bed en glamour zal maken. De ronde bed is niet alleen een trendy aanvulling, dankzij zijn vorm is het ook zeer comfortabel.

Round tweepersoonsbedden schik ze in verschillende materialen, multiplex, gelakt of eiken, bekleed met kunstleer, of leer. Hier kunt u ronde bedden met comfortabele doos om ruimte te optimaliseren en orde in onze lakens en dekens zonder toegang tot meer ruimte in onze kasten te vinden. De ronde bedden in onze website zijn beschikbaar in de meest klassieke maatregelen en ook aangepaste verzoek ! Afhankelijk van uw behoeften. En dan vraag je? En de covers? De matrassen? Het netwerk? Over mij maakt ze? Altijd met ons op!

Ontdek onze aanbiedingen en online kopen round designer bed van je dromen!

Vergeet niet dat voor enige twijfel we staan ​​tot uw beschikking. Het zal een genoegen voor ons om u te helpen kiezen voor de ronde bed dat geschikt is voor u!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies