Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Uitschuifbare Console Tafels in Moderne of Klassieke Stijl - Luxe Made in Italy

Uitschuifbare console tafels om de entree of woonkamer in een klassieke en moderne stijl in te richten. Een functioneel meubelaccessoire gemaakt van hoogwaardige materialen die het beste van Made in Italy en internationaal design biedt.

Uitschuifbare console tafel met een moderne of klassieke stijl: hout, staal en steen.

Een perfect meubilair voor degenen die de ruimte willen optimaliseren. Een meubel dat in een paar eenvoudige stappen kan worden getransformeerd van een decoratieve console en zakken leegmaakt naar een uitschuifbare tafel om diners en aperitieven met vrienden te organiseren.

Onze selectie van medewerkers voor u alleen het beste van het ontwerp, we proberen altijd de hoge kwaliteit van Made in Italy te combineren met innovatieve en originele stijl.
De consoletafels die hier worden voorgesteld, zijn perfect voor het decoreren van uw huis in elke gewenste stijl. Klassieke en vierkante lijnen voor houten consoletafels in wit geschilderd, maar ook meer gedurfde lijnen in de benen die elkaar kruisen, wat een bewegingseffect creëert voor moderne consoletafels, in dit geval met materialen zoals staal.

Ontdek onze voorstellen in onze online catalogus en kies de uitbreidbare console die het beste bij u past. Voor alle duidelijkheid of informatie helpen wij u graag verder tijdens het aankoopproces. Aarzel niet om contact met ons op te nemen op ons e-mailadres, in de juiste chat of per telefoon.