Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Ontwerp Radiatoren - Thuis Verwarming

Hydraulische radiatoren voor de badkamer en woonkamer gemaakt in Italië design: vermogen van 500 tot 3000 W.

Alle modellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden in Italië gemaakt door een belangrijk bedrijf in de sector dat ze exclusief voor Viadurini presenteert.

Wandradiatoren voor woonkamer gerealiseerd in verticale vorm met echte houten bekleding, voor degenen die houden van de klassieke en natuurlijke stijl, met een bekleding of een spiegeldecoratie zoals een muzieknoot, voor degenen die een elegant meubel en functioneel willen. Maar ook gekleurde radiatoren met bochtige lijnen voor degenen die houden van origineel en modern design. Ze zijn ook van staal en kunnen in maat en kleur worden aangepast. We zijn ervan overtuigd dat deze moderne kachels u en uw gasten zullen veroveren.

Het creëert een efficiënt en essentieel verwarmingssysteem met onze aangepaste oplossingen om het meeste uit uw verwarming te halen of om een nieuw economisch en ontwerpsysteem te creëren. Onze medewerkers staan tot uw beschikking om u meer informatie of verduidelijkingen over de hier gepresenteerde producten te geven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer of te schrijven naar ons e-mailadres op de website.