Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Hang- en sluitwerk TV modern design of klassiek

Kies de kast ontwerp TV is niet een keuze te verwaarlozen voor een stijlvolle woonkamer en netjes. De TV-meubel kan worden gevonden in de meeste types; modern meubilair TV, TV kast, of op een mobiele tv met planken. Als je eenmaal hebt besloten of en waar aan de TV hangen (als wand of paneel), moeten we de ontwikkeling van mobiele tv-stijl deur die het best de rest van het huis meubilair komt overeen te overwegen. De woonkamer meubilair en de muur kleuren helpen om vorm te geven aan de stijl te volgen.

Als u een mobiele tv met planken te kiezen, vindt u de 'hoogte, de breedte en het aantal planken, op basis van uw gebruik, en de ruimte die je nodig hebt om dvd, decoder en console op te slaan beoordelen.
Dus uw kabinet ontwerp TV zal niet alleen nuttig zijn om alles op orde te houden, wat zal uw levensonderhoud te verfraaien.

Het merk Stones geselecteerd voor onze online shop, biedt een lijn van de tribunes van TV in een unieke natuurlijke steen als ze zijn gemaakt van echte fossiele steen. De fossiele steen wordt gesneden met de hand, in de vorm van kleine stukjes door vakman dat vervolgens toepassen één tegelijk, zodanig dat een mozaïek vormen op een off-shore constructie in multiplex of een glasvezelvorm.
Voor iets nog exclusiever onze lijn Viadurini Design biedt mobiele TV-ontwerp containers Adamantx® een innovatief materiaal waarmee je elke gewenste vorm kan maken, om objecten en projecten met een uniek design te creëren.

Het is een composietmateriaal, verkregen door verwerking van schuim bedekt met speciale harsen, die de designwereld is een revolutie. Een materiaal dat afkomstig is van jaren van studie, experimenten en technische laboratoriumtests.

In onze online shop vindt u meubels brengt hoogwaardig design tv en gereduceerde prijzen. Begin je zoektocht nu!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies