Feedback - Uw Mening is Belangrijk

Uw feedback helpt ons te verbeteren!

Het is belangrijk voor ons bij Viadurini om uw feedback te ontvangen over de winkelervaring en de diensten die wij aanbieden.

Wij danken u voor uw tijd, we zullen uw feedback gebruiken om onszelf continu te verbeteren. We hopen je snel te zien op onze e-commerce.
Voordat u kunt uw feedback sturen < een href = "/ login" titel = "Login" > geregistreerd of < een href = "/ reach6verordening" titel = "registreren" > registreren naar site Toegang | Geregistreerd
Vicky
05/09/2023
Betrouwbaar bedrijf, goede klantenservice en prachtige meubels van hoge kwaliteit. Ik heb een tweepersoonsbed besteld van dit bedrijf dat gevestigd is in Italie (terwijl ik zelf in Nederland woon) en ik ben zeker niet teleurgesteld. Ze hebben een selectie van prachtige tweepersoonsbedden die je in Nederland niet kunt verkrijgen. Mijn bed is gemaakt van kwaliteitsleer met een klassiek modern design. Ik raad het zeker aan om een aankoop te doen bij dit bedrijf!!!
H.G.C.M.
04/08/2023
Kan niet beter! Zeer goede communicatie, goed meedenken, goede informatie, vriendelijk en begripvol. Verzending/prijs/kwaliteit is afwachten.
Sylvie
21/02/2023
Erg goed contact tijdens het bestellingsproces ! Chiara TOP !!
Els
31/12/2022
Was helemaal prima. Prachtige lampen. Goed geholpen via de app. Dik tevreden.
Bert
26/12/2022
Wij hebben deze wandklok besteld en ontvangen; Moderne ijzeren wandklok met drie Fusi gemaakt in Italië - mechanisch, maar hadden iets meer kwaliteit verwacht. De klok "hangt" niet goed aan de muur omdat de gewichtsverhouding niet klopt. verder deed 1 van de klokken het na twee dagen al niet meer, de wijzernaald zit te los. Eigenlijk vinden we het product niet in verhouding staan met de prijs. Als wij het geweten hadden, hadden wij deze niet besteld. de levering op zich was geen probleem.
Birgit
25/11/2022
Mijn ervaring met dit bedrijf is heel positief. Er dreigde van alles mis te gaan met de bezorging en zij hebben veel moeite gedaan om het in goede banen te leiden.
Leon
15/11/2022
Heel mooi assortiment en goede kwaliteit. Je moet er even langer op wachten, maar dan heb je ook wel wat moois. Communicatie met service team heel makkelijk via de mail en direct antwoord.
Johannes
25/10/2022
Very nice table, but the table legs are to close together ,due to this you are unable to get two chairs site by site under the table. This is a bit disappointing for the amount of money paid.
Yvonne
05/08/2022
Alles perfect en netjes afgeleverd. GRAZIE.
Mariëtte
03/08/2022
Ik heb kontakt gehad met 2 dames die allebei heel professioneel overkwamen. Ze komen echt hun afspraken na. Mooie artikelen. De verzendtijd duurt alleen te lang maar daar kan het bedrijf niets aan doen. 100 procent kontakt.
Pagina 1 van 4
Email Newsletter
Nieuwsbrief