Ontwerp met Dubbele Bedden - Handgemaakt in Italië

4 Producten
Viadurini Night Design
€ 3.892,63 € 4.865,79  - 20%
Viadurini Night Design
€ 3.252,32 € 4.065,40  - 20%
Viadurini Night Design
€ 28.011,70 € 35.014,62  - 20%
Viadurini Night Design
€ 30.196,05 € 37.745,06  - 20%

Design tweepersoonsbed met of zonder opbergruimte voor de slaapkamer made in Italy.

In dit gedeelte gewijd aan het ontwerp van de dubbele bedden, stellen we dubbele bedden voor die zijn gemaakt met innovatieve materialen zoals Solid Surface, waarin futuristische vormen de hoofdrol spelen en dubbele bedden die zijn geproduceerd met een meer klassiek materiaal, maar zeer waardevol, dat is het walnotenhout. Eenvoudig maar impactontwerp.

Wat betreft de bedden gemaakt van solid surface, ze zijn een luxe accessoire met een futuristisch, extravagant, speciaal, uniek ontwerp!
Solid surface is een innovatief materiaal waarmee u elke vorm kunt maken om objecten en projecten met een uniek ontwerp te maken. Als je nieuwsgierig bent, neem dan een kijkje in de Viadurini Design-collectie om de andere woninginrichting te ontdekken die met dit materiaal is gemaakt.

Avantgarde en luxe zijn de modellen die zijn gekozen vanwege hun unieke ontwerp en kwaliteit. Een stijl die knipoogt naar de sportwagens van onze tijd en probeert het beste van hun futuristische lijnen en hun fijne afwerking te vangen. Kenmerken zijn te vinden in het gestoffeerde hoofdeinde in leer of in de optionele zilveren rand of in de door de klant gekozen kleur. De afwerking kan glanzend of mat zijn.

Didimo en Alain, anderzijds, de twee dubbele bedden geproduceerd met een massieve walnootstructuur aanpasbaar in kleur, kiezen tussen natuurlijke walnoot of natuurlijke grijs.

Onthoud dat we voor alle twijfel of voor meer informatie tot uw beschikking staan. Neem contact met ons op via ons e-mailadres, de chat op onze site of door ons te bellen op ons vaste nummer of whatsapp. Onze medewerkers zullen u graag volgen tijdens de aankoop van uw designmeubilair en alle nodige informatie verstrekken.
Email Newsletter
Nieuwsbrief