Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Twin Ontwerp Dubbel

Wanneer dagdroom is het mogelijk! Zoek de definitie van een dubbel bed gemaakt van Adamantx® is echt moeilijk. Het is niet alleen een bed, het is een luxe toevoeging aan de Italiaanse futuristische ontwerp, capricieus, speciaal, uniek!

L 'Adamantx® is een innovatief materiaal waarmee je elke gewenste vorm kan maken, om objecten en projecten met een uniek design te creëren. Adamantx een composietmateriaal verkregen door het verwerken schuimen bedekt met speciale harsen, die de designwereld een revolutie, een materiaal dat afkomstig is van jaren van onderzoek, experimenten en technieken laboratoriumtests.

Hiervoor kiest u een tweepersoonsbed ontwerp in Adamantx® is het een echte luxe. Avantgarde en luxe modellen zijn gekozen vanwege hun unieke design en kwaliteit. Een stijl die een knipoog naar sportwagens van onze tijd proberen om het beste van hun futuristische lijnen en hun afwerking maken geeft. Features te herwinnen haar gevoerde hoofdeinde bekleed met leer of de optionele zilveren kleur grens of in een kleur naar keuze door de klant gekozen. De afwerking kan zowel glanzend en mat zijn.

Voor elk bed om eerst zal ook worden gecombineerd met een custom gids, waarbinnen zal worden geïllustreerd en beschreven in 20 bladzijden de bijzonderheden en kenmerken van de referentie van het voorwerp, met een blik op andere objecten met een uniek ontwerp en onmiskenbaar.

Vergeet niet dat voor enige twijfel we staan ​​tot uw beschikking. Het zal een genoegen voor ons om u te helpen kiezen het tweepersoonsbed ontwerp dat geschikt is voor u!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies