Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

elektrische radiatoren

De elektrische designradiator modellen, elektrische radiatoren muur handdoek of meer algemeen bij modellen voor het bad, zijn verkrijgbaar met programmeerbare thermostaat of thermo beperkte elektrische weerstand van verschillende vermogens in watt volgens de dimensies en waarden.

Op viadurini vinden aanbiedingen op vele modellen van radiatoren en een handdoek warmers Electric ook een laag verbruik van de meest prestigieuze merken zoals Scirocco, Ercos, Runtal en Zehnder, Cordivari, Irsap, in wit of chroom kleur, alles tegen de meest betaalbare prijzen online.

De handdoek werking en elektrische radiatoren is gebaseerd op het verwarmen van het geplaatst in de radiator door middel van elektrische stroom vloeistof.
Het verbruik van de radiator kan worden geregeld door de digitale thermostaat dat de aanpassing van de weerstand mogelijk maakt, alle radiatoren en elektrische handdoek zijn laag stroomverbruik.

elektrische handdoek Economische oplossingen worden gemaakt met on-off weerstand, juist gekalibreerd op basis van watt werken voor een eenvoudig en veilig gebruik.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies