Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Elektrische Designradiatoren - Hoge Kwaliteit Made in Italy

Elektrische radiatoren met een verticale of horizontale uitvoering in messing, staal of glas met een vermogen van 500 tot 1500 W

Wandgemonteerde elektrische radiatoren of handdoekwarmers in het geval van modellen voor de badkamer, zijn verkrijgbaar met programmeerbare thermostaat of met thermo-beperkt elektrisch weerstandsvermogen in watt afhankelijk van grootte en grootte.

Op Viadurini vindt u aanbiedingen op veel modellen van elektrische radiatoren met een laag verbruik en handdoekbeugels van de meest prestigieuze merken zoals Scirocco en Xò van Metalform. Gekleurd of in verchroomd staal, aan al uw wensen zal worden voldaan. Heldere kleuren zoals oranje voor degenen die houden van modern design, radiatoren in gehard glas en hout voor degenen die in hun woonkamer de voorkeur geven aan elegantie en klassieke stijl. Bovendien kunnen sommige modellen niet alleen in grootte worden aangepast, maar ook in het frontale beeld van de verwarmde handdoekhouder.

Kies het model dat het beste bij u past. En aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden uw vragen over onze producten. U kunt ons vinden op ons e-mailadres of in de bijbehorende chat op onze website.