Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Brandhouthouder Buiten en binnen Gemaakt in Italië

Made in Italy brandhouthouder en pallethouder van staal.

Een essentieel accessoire voor degenen die een open haard of een kachel in hun woonkamer bezitten. Als u een van deze designlogboeken koopt, kunt u uw kamer netjes houden.

In onze catalogus vindt u lederen brandhouthouders in de meest klassieke vormen, met kleuren variërend van rood, zwart en zelfs grijs. Dit soort open haard brandhouthouder kan worden gekozen tussen de zakmodellen en met de wielen om het hout gemakkelijker van buiten naar huis te transporteren.
Daarnaast vindt u de muurstamhouders van staal geverfd met hoogwaardige niet-giftige grijze verf. Ze hebben vormen die lijken op die van planten en bloemen en zijn geschikt voor zowel het interieur als het exterieur, in feite zijn de stalen modellen weerbestendig.
Voor degenen die de houthouder al bezitten, kan de open haard niet ontbreken met zijn stalen of lederen ijzeren houder.

Als u twijfels hebt over onze producten, aarzel dan niet om ons te schrijven via het formaat in de productfiches. Onze medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden uw vragen. We zijn aanwezig op het e-mailadres en het telefoonnummer dat u op onze site vindt en in de chat onderaan de pagina.