Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Ergonomische Bureaustoelen - Made in Italy

Ergonomische bureaustoelen met wielen voor het ontwerp en het comfort van Made in Italy op het werk of thuis.

Het is essentieel voor al diegenen die uren op kantoor zitten om een ​​stoel te hebben die hen toelaat om rechtop te blijven met hun rug en te stoppen in een correcte positie en houdingproblemen te vermijden.

De kantoorstoelen voorgesteld door Viadurini zijn ontworpen voor al die mensen die op kantoor of thuis voor vele uren per dag op de stoel zitten en vaak geen aandacht besteden aan de pijn die zich aan het einde van de werkdag voordoet. dag en rug cervicaal. Naast comfortabele bureaustoelen en fauteuils zou een mooi ontwerp moeten zijn, misschien omdat we veel tijd op kantoor doorbrengen en mooie voorwerpen hebben naast het helpt onze stemming en heeft een positieve invloed op onze gasten.

In onze online winkel wilden we u veel ideeën bieden over kantoorstoel ergonomisch en design die in Italië zijn gemaakt.
Elk artikel heeft zijn eigen vorm en elegantie. U vindt ergonomische stoelen met of zonder wielen en originele vormen met een modern ontwerp voor uw vergaderruimte of voor uw wachtkamer. De ergonomische bureaustoelen zijn in hoogte en diepte verstelbaar, passen zich perfect aan uw gewicht en vorm aan en geven u onmiddellijk comfort en gemak, ideaal om verder te gaan met uw werk. Zoals altijd selecteren we alleen het beste voor u, en zorgen we ervoor dat u kwaliteits- en designproducten tegen zeer betaalbare prijzen kunt aanbieden.

Als u dat wilt, kunt u contact met ons opnemen via chat of telefoon, onze medewerkers helpen u graag bij het maken van uw online aankoop door een gepersonaliseerde offerte op te stellen.