Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Bidet en modern design op de grond en zwevende

Het is vermeldenswaard dat voor ons Italianen de bidet is geen optie, maar het is een 'must' absoluut essentieel voor onze persoonlijke hygiëne. Ideal Standard en Pozzi Ginori: En in onze online shop vind je de beste merken.

De bidets worden meestal verkocht samen met Vasi WC; dezelfde stijl, dezelfde hoogte. Tegenwoordig bidets zijn niet alleen functionele elementen zoals het ontwerp van de steeds moderne en verfijnde design.

Interieur ontwerpers zijn in toenemende mate voorzichtig om minimaal en super compact oplossingen die zijn alle woede te creëren. Zelfs met betrekking tot de productie van het bidet je een groot aantal oplossingen te vinden op de markt bespaart ruimte. In feite zijn er de zogenaamde gezondheid "monoblok", elementen die integreren in één enkel blok beide toiletfunctie dat het bidet.

De standaard maten van toilet en bidet deze zijn ongeveer 40-45 cm breed en 55-60 cm diep, maar de metingen zal variëren afhankelijk van het gekozen model.

De stijl van onze badkamer is belangrijk voor de keuze van de gezondheid en dus de bidet. Volgens de stoep en coatings dat we kozen voor onze badkamer, zijn er vele bidet modellen die gemaakt zijn in klassieke stijl met retro lijnen, ideaal voor bijvoorbeeld gekoppeld worden aan "oude stijl" complementen en andere beslist modern.

Wat betreft het toilet of water vaten (die gewoonlijk verkocht in paar), is het niet verrassend dat voor bidet het keramische materiaal door de meerderheid van de gevallen gekozen materiaal. Er zijn van deze kronkelende vormen en andere modellen uit de hoekige vormen die de badkamer met een grote persoonlijkheid te versieren. Wit is de meest populaire kleur, maar de laatste tijd ingesteld trends ook gekleurde bidet, terwijl zwarten of champagne-kleurige modellen zijn ontworpen voor elegante omgevingen.

Ontdek alle producten in onze winkel online en kies het ontwerp bidet geschikt is voor uw badkamer aan de beste prijs!