Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Klassieke Stoelen in Hout, Metaal, Kunststof en Leer - Hoge Kwaliteit Gemaakt in Italië

Klassieke Italiaanse handgemaakte stoelen voor elk deel van het huis: woonkamer, keuken en woonkamer.

Op Viadurini willen we u het beste van Italiaans design bieden, in dit gedeelte stellen we de klassieke designstoelen voor de eetkamer voor.
Klassiek ontwerp om uw eetkamer te versieren met een meubel gemaakt met houten frame en gestoffeerde zitting en rugleuning met verfijnde stoffen.
Een meubelstuk perfect te combineren met Italiaanse marmeren eettafels en houten tafels.

U vindt voorstellen variërend van de barokstijl waarin goudkleuren en decoraties op fluwelen stoffen heersen, tot de meer verfijnde en minder gewaagde vintage stijl met delicate kleuren en eenvoudige vormen, en ten slotte de meer rustieke stijl die herinnert aan de tavernes met de klassieke stoelen gemaakt van hout en stro stoel.

Ontdek de volledige collectie op onze website en laat u overtuigen door deze unieke en kostbare designmeubels gemaakt van hoogwaardige materialen.
De voorstellen zijn talrijk om aan elke wens te voldoen en als je meer informatie nodig hebt, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het kopen en beantwoorden van uw twijfels via onze e-mail, onze chat of per telefoon.