Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Teak tuinbank, gemaakt van hout en metaal

Deze pagina van de catalogus van onze site presenteert de tuinbanken die geschikt zijn voor zowel een contractomgeving als een huiselijke en privéomgeving.

Onder onze voorstellen vindt u een teakhouten tuinbank, ondertekend door het beroemde Italiaanse merk Talenti, voor liefhebbers van luxe en klassieke stijl.
Of metalen tuinbank gemaakt van geschilderd aluminium die kan worden aangepast in termen van kleur van de Essence en Milo-lijnen van hetzelfde Talenti-merk. Een moderne stijl en gemaakt in Italië kwaliteit voor degenen die houden van de eenvoud van lijnen en vormen.
Maar wij van Viadurini denken ook aan diegenen die de originaliteit van de vormen prefereren door een nieuw merk voor te stellen genaamd Slide, die buitenbanken van polyethyleen maken als de bank met de vorm van de liefde die in kleur kan worden geschreven, of de modulaire Snake-zitting om maak composities van unieke banken met een stralend licht.

Voor een offerte op maat verzoeken wij u contact met ons op te nemen, wij maken graag uw inschatting en geven u alle informatie die u nodig heeft om door te gaan met de aankoop. We zijn beschikbaar via de juiste chat, het telefoonnummer dat u op de site vindt en ons e-mailadres.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies