Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Vintage Wandklok - Huis en Kantoor in Retrostijl Gemaakt in Italië

Vintage en retro wandklokken om in te richten in de stijl van de jaren 50-80

Immuun blijven voor de charme van de vintage stijl wordt tegenwoordig steeds gecompliceerder en het wordt nog ingewikkelder door het beschikbaar hebben van meubels en designobjecten waarmee we naar verre tijden kunnen reizen. Als je hebt besloten om de terugkeer naar het verleden volledig te omarmen, zullen de vintage wandklokken die we je gaan presenteren je op het eerste gezicht overtuigen.

De liefhebbers van de retro details kunnen niet anders dan verliefd worden op nostalgische als vintage wandklokken die de tijd markeren met een voorproefje van het verleden. Ovale, vierkante vormen of een klassieke ronde wijzerplaat: kies het model dat het beste bij je past en geef de hele omgevingeen romantisch accessoire .

Alle modellen vintage wandklokken bieden een oneindige verscheidenheid aan vormen en materialen, zodat iedereen het juiste detail voor zijn huis kan vinden. Meestal gemaakt van hout of smeedijzer, kunt u ook vintage wandklokken in  messing of metaal vinden, die zich aan elke omgeving kunnen aanpassen.