Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Eettafels voor de Keuken van Modern Design

Tafels voor de keuken of woonkamer ideaal voor uw moderne designhuis en voor de stijl van de eetkamer.

De eetkamer is een van de belangrijkste delen van het huis, daarom heeft het een meubel nodig dat van kwaliteit en design is.
In dit gedeelte van onze site vindt u interessante ideeën over de eettafels.

Onder onze voorstellen vindt u een brede selectie tafels gemaakt van hoogwaardige materialen die van elkaar verschillen als glazen eettafels, voor diegenen die houden van de elegantie en lichtheid van dit materiaal, de houten eettafels, voor diegenen die graag in hun eigen woninginrichting die doet denken aan de natuur en metalen tafels om een vleugje modern design te geven.
In onze catalogus laten we niets aan het toeval over, zelfs de vormen zijn gevarieerd om aan de meest uiteenlopende behoeften te voldoen.
Rechthoekige tafels beschikbaar in de vaste versie en uitschuifbaar, perfect voor degenen die graag gasten hebben voor het diner. Met een eenvoudig en snel mechanisme kunt u uw tafel uitbreiden om diners met vrienden bij u thuis te organiseren. Of ronde tafels met een ronde vorm voor degenen die houden van een origineel tintje in hun woonkamer.
Moderne of klassieke stijl, gemaakt in Italiaans design met kostbare materialen.

Alle producten in de catalogus zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie door onze medewerkers. Vergeet niet dat u ons bij twijfel tot uw beschikking vindt. Wij helpen u graag de moderne of klassieke keuken of eettafel te kiezen die bij u past!