De 7 Beloften van Viadurini

1 - Productveiligheid:

We hebben voor elk van onze producten een verpakking op maat ontworpen om onze klanten te garanderen dat de goederen intact op hun bestemming aankomen. Voor extreem breekbare materialen zoals spiegels hebben we ervoor gekozen om kooien, houten kratten en dozen te gebruiken met een dubbele laag polystyreen om een betere productbescherming tot aan de levering te garanderen.

2 - Transportveiligheid:

Transport is net zo belangrijk als de verpakking van de goederen, dus kiezen we ervoor om alleen gespecialiseerde transporteurs te gebruiken bij het leveren van meubels. De gekochte goederen worden op afspraak direct bij u thuis afgeleverd. Op verzoek is het ook mogelijk om de levering op de vloer te hebben en verder de Premium-service te kiezen om de producten rechtstreeks bij u thuis te monteren.

3 - Verzendverzekering:

Al onze zendingen zijn verzekerd voor zowel weg- als zee- of vliegreizen.

4 - Veilige betalingen:

Dankzij SSL-certificering garanderen we veilige betalingen voor uw aankopen. Uw gegevens worden gecodeerd. Alle betalingen worden verwerkt via een beveiligde server-naar-server-verbinding met behulp van het SSL (Secure Sockets Layer) -protocol met 128-bits codering en VERISIGN-protocol.

5 - Beschermde navigatie

Dankzij SSL-certificering garanderen we u een veilige navigatie op onze site, zodat de uitgewisselde informatie niet leesbaar is voor derden.

6 - Gegarandeerde retouren en terugbetalingen:

Viadurini accepteert retouren van gekochte producten indien gecommuniceerd binnen 14 werkdagen vanaf de datum van het bovenstaande. In overeenstemming met de wettelijke bepalingen (D. L. 185/1999) heeft elke klant ter wereld 14 dagen de tijd om ons te informeren over zijn voornemen om een product, intact en ongebruikt, in de originele verpakking terug te sturen. Zodra we het pakket in goede staat in ons magazijn hebben ontvangen, betaalt Viadurini het bedrag van het geretourneerde product terug, zonder boete. Alleen de verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

7 - Continue telefonische assistentie:

We garanderen onze klanten telefonische assistentie 5 dagen per week in 6 talen met 21 internationale lijnen die altijd actief zijn.
Email Newsletter
Nieuwsbrief