Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Tuintafels en outdoor design en modern

Na een lange week van het werk verdienen we de juiste rust in onze goed onderhouden tuin van het huis.
Het gras is groen, bloemen zijn een explosie van kleur. Wat missen we? De juiste combinatie van tuinmeubelen.
Tafels, stoelen en een tuinhuisje moet de juiste comfort, design en kwaliteit om lang mee te bieden.

De vorm en grootte van tuintafels is gebaseerd op uw smaak, maar ook op basis van de ruimte die we beschikbaar hebben. Een ronde tafel kan meer ruimte dan een vierkante of rechthoekige tafel bezet. U kunt goed gebruik van de ruimte te maken door het invoegen van uitschuifbare tafels.

U kunt kiezen uit tabellen hedendaagse tuin type, klassiek, of exotische land. Het materiaal is van cruciaal belang om zelfs de slechtste weersomstandigheden te weerstaan ​​en zijn ook duurzaam in de tijd. De tabel dient uit een materiaal bestand tegen atmosferische invloeden, zoals water en zonlicht, en die een gemakkelijk onderhoud mogelijk maakt.

Tafels Houten tuin geven een klassieke touch. Meer modern echter, zijn de tafels in teak tuin in grote vraag vanwege hun uitstekende kwaliteit. Teak is in feite, op dit moment een van de beste houtsoorten voor tuintafels te maken, want het is een nobel hout, afkomstig uit Azië, duurzaam en vooral zeer goed bestand tegen de meest wanhopige weersomstandigheden.


De tabel staal of ijzer tuin is opgezet als een verfijnd, onverwoestbaar voorstel is voor eenvoudig onderhoud voor zijn elegante stijl.

Hier kunt u iedere gewenste oplossing te vinden, worden alle producten opgenomen in de catalogus gemaakt van hoogwaardige materialen, en zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie gemaakt door onze medewerkers. Vergeet niet dat voor enige twijfel we staan ​​tot uw beschikking.

Het zal een genoegen voor ons om u te helpen kiezen de tuintafel of modern of klassiek terras is voor u! Ontdek onze aanbiedingen en online kopen de tafel uit de tuin van je dromen!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies