Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Design staande lampen, modern en klassiek ontwerp gemaakt in Italië

Ontwerp staande lampen, klassiek, modern, shabby chic en vintage om al je zelfgemaakte in Italië te verlichten.

Dit deel van onze catalogus is bestemd voor design staande lampen.
Elk voorstel dat u in dit gedeelte vindt, is bedoeld om u te helpen moderne en designomgevingen te creëren die profiteren van de unieke schoonheid van elk van deze staande lampen.

Elke kamer heeft zijn eigen type ideale staande lamp. De hier voorgestelde lampen stellen u in staat om het hele huis eenvoudig in te richten.
Sommigen van hen worden gekenmerkt door lineaire en zachte vormen die ze echt uitzonderlijk en van ongeëvenaarde schoonheid maken. Ze zijn perfect als u een vleugje stijl wilt geven aan een arm, 24-uurs verblijf of een slaapkamer of een studio.
Andere lampen zijn gemaakt met eenvoudigere en vierkante lijnen om een ​​kubus of een astrolabium te onthouden. Voor degenen die in plaats daarvan grote ruimtes hebben zijn zeer interessante gebogen vloerlampen, een minimaal ontwerp om een ​​hoek van de woonkamer te verlichten waarin u misschien een leunstoel hebt geplaatst om uw leeshoek te creëren.

We herinneren u eraan dat elk voorgesteld artikel is gemaakt van hoogwaardige materialen, om een ​​eenvoudige en vooral veilige aankoop in de loop van de tijd te garanderen. Voor elk artikel hebben we een specifiek productblad gemaakt met alle nodige informatie om de beste verlichtingslamp volgens uw behoeften zorgvuldig te kunnen evalueren. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze medewerkers via e-mail of directe chat, deze staat klaar om u alle nodige informatie te geven.