Verwarmd Handdoekenrek Elektrisch voor de Badkamer met een Horizontaal of Verticaal Design Made in Italy

20 Producten
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
€ 1.850,70
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
€ 979,90

Elektrische handdoekverwarmers voor de badkamer, verwarming met stijl

In deze sectie vindt u onze selectie van de beste elektrische kachels voor badkamer en keuken. Ze zijn gemaakt om in de loop van de tijd te weerstaan ​​en vanwege hun eenvoud in gebruik en vorm, zonder afbreuk te doen aan hun esthetiek. Een verscheidenheid aan grote modellen, ronde lijnen, vierkante lijnen, vlakke panelen of gebogen panelen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, perfect voor elk type meubel en elke ruimte.

Elektrische handdoeken (ook bekend als handdoekradiator of handdoekradiator) bieden een economische verwarmingsoplossing, eenvoudig en zijn perfect voor het creëren van een warme omgeving en een uniek ontwerp, waardoor de ruimte warmer wordten comfortabeler. Elektrische handdoekradiatoren bieden een perfecte verwarmingsoplossing voor ruimtes die niet zijn uitgerust met een cv-installatie of die worden gemonteerd in die ruimtes waar je de verwarming zelfstandig wilt regelen.

Elektrische handdoekverwarmers bieden maximale flexibiliteit om elke ruimte in huis te verwarmen. Ze worden meestal geleverd met buisverwarmingselementen of platte panelen die perfect zijn om kleding, badhanddoeken, wasknijpers of kleerhangers op te hangen. Daarom zijn ze de perfecte oplossing om te gebruiken in badkamers of keukens.

Het assortiment elektrische handdoekverwarmers biedt de mogelijkheid om de verwarming  op elk punt afzonderlijk in en uit te schakelen. Elektrische handdoekverwarmers met thermostaat zijn perfect om het hele jaar door een aangename temperatuur te behouden (perfect voor alle seizoenen) omdat je de temperatuur onafhankelijk kunt regelen. Deze niet-thermostatische modellen (zonder ingebouwde thermostaat) kunnen afzonderlijk worden uitgeschakeld en gebruikt.

Bezoek ook onze afdeling badkamer- of keukendoeken en zorg dat je het hele jaar door een gezellige en warme plek hebt.
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW