Smalle Schoenenkast van Made in Italy Luxe Vakmanschap

13 Producten
Viadurini Classic
€ 409,71 € 455,24  - 10%
Viadurini Classic
€ 705,17 € 783,52  - 10%
Viadurini Living
€ 441,85 € 490,94  - 10%
Viadurini Living
€ 406,14 € 451,27  - 10%

Moderne en luxe schoenenkast voor slaapkamers en ingangen, ruimtebesparend

Op Viadurini hebben we een geselecteerde keuze aan producten gewijd aan de wereld van schoenenkastmeubels, inrichtingsoplossingen met een innovatief design internationaal en Made in Italy.
Kies een schoenenrekkast volgens de plaats waar je hem het liefst plaatst:
  • Entree of gang: indien geplaatst op een van de volgende plaatsen, moet de schoenenkast zeker een schoenenkast zijn die open kan en geen uitzicht heeft aangezien het doorgangsplaatsen zijn en dus in het zicht.
  • Slaapkamer: de schoenenkast kan in dit geval zowel open als gesloten zijn, met gedecoreerde motieven of zelfs met een geïntegreerde spiegel. In de intimiteit van de kamer zal het schoenenrek zeker aan al uw wensen voldoen.
U vindt er ook moderne schoenenkast in verschillende stijlen en kleuren die u zullen inspireren met hun fantastische design. Ook zeer trendy en luxueus zijn de schoenenrekkenkast met gouden, zilveren of bronzen afwerkingen die naast een grote verscheidenheid aan eigentijdse meubels kunnen worden gebruikt. De moderne schoenenrekken zijn erg handig om de ruimtes optimaal te benutten.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze helpdeskservice en wij helpen u in al uw aankoopfasen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro