Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Tabellen tuin en moderne, ontwerp-external

De lente is gearriveerd! Kijk uit in uw tuin of terras en kijken naar de situatie .. De tuin is verzorgd? De bloemen zijn in bloei? Als het antwoord ja is, perfect!

Nu kunt u uit, languit op de bank, genieten van een drankje en geniet van uw favoriete boek.

Mah .. oeps! Je weet niet waar om de drank te zetten. Dat is de reden waarom de tuintafel is erg belangrijk.

Niet alleen om te voorzien van stijl, zelfs uw buitenruimte, maar omdat het is functioneel voor een uitnodigende sfeer.

De tuin tafels en outdoor klassiek en hedendaags design, afhankelijk van uw voorkeur, moeten bestand zijn tegen de tijd. Het materiaal voor dit is erg belangrijk. Hout is zeker een zeer duurzaam natuurlijk materiaal en meer esthetisch dan de gebruikelijke plastic tafel.

Moderne tafels met outdoor tuinontwerp en kunnen gemakkelijk worden gevonden in een glazen of meer speciale materialen, zoals glasvezel of acryl. Teak Perfect, zeer sterk, maar ook effectief. Rattan en aluminium zijn duurzamer en elegante materialen om de juiste sfeer glamoureuze creëren.

Voor degenen die ruimte kunt u kiezen voor klaptafels tuin zogenaamde "ruimtebesparende" nodig. Hier kunt u een oplossing en de gewenste kleur (wit, zwart, duif grijs, beige, bruin, chocolade, etc) te vinden. Alle producten die in de catalogus zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, en zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie gemaakt door onze medewerkers. Vergeet niet dat voor enige twijfel we staan ​​tot uw beschikking.

Het zal een genoegen voor ons om u te helpen de tafel kiezen om klassieke en eigentijdse exterieur dat geschikt is voor u! Ontdek onze aanbiedingen en on-line koopt de salontafel voor de tuin van je dromen!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies