Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Salontafel Tuin van Modern Design - Gemaakt in Italië

Salontafels en tafels voor in de tuin met een modern Italiaans design met fijne luxe materialen gemaakt in Italië.

De zomer komt eraan, je kunt beginnen te genieten van je tuin, een lekker drankje drinken en een boek lezen. Een essentieel element om deze idyllische foto te maken, is de salontafel tuin. Een essentieel meubelstuk om ook je vrienden uit te nodigen iets te drinken of te eten in je tuin.

Het object van dit meubel geeft je buiten niet zomaar een unieke en moderne stijl, maar het draagt bij aan een gastvrije omgeving. Moderne of klassieke stijl doet er niet toe, het belangrijkste is dat de verschillende gebruikte materialen tegen de tijd resistent moeten zijn. In deze sectie bieden wij u een ruimere keuze: verschillende soorten hout, zoals het teakhout, het glas inclusief glasvezel om uw tuin of het aluminium een elegante toets te geven om een glamoureuze sfeer te creëren. We hebben ook de salontafel opslagruimte die u na gebruik kunt stapelen.

Alle producten zijn het resultaat van de attente selectie gemaakt door onze medewerkers, de begeleidingslijnen die we volgen tijdens de keuze zijn altijd de kwaliteit, de innovatie, het ontwerp en natuurlijk het gemaakte in Italië!
Onder het merk kun je vinden: Talenti, Vondom, Myyour en de collecties Viadurini in the Garden.