Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Originele Ronde Tafels met Modern Design

Ronde tafels van modern design, vast of uitschuifbaar, in hout of glas en keramiek.

De eettafel is zonder twijfel de prins van uw huis. Een belangrijk meubel om je dagelijkse zone warm en comfortabel te maken. Als u creatieve mensen bent die het beu zijn om dezelfde vormen rechthoekig of vierkanten te zien en u wilt een bochtige lijn in uw keuken of woonkamer creëren, dan is dit de sectie die perfect voor u is!

De ronde tafels die wij u aanbieden hebben verschillende maten, er zijn de vaste tafels voor degenen die wat ruimte beschikbaar hebben en de uitschuifbare tafels voor degenen die op een praktische en snelle manier de plaatsen aan de tafel moeten stijgen. Wat betreft de materialen hebben we echt voor alle smaken. Van het marmer tot het kristal, van het geharde glas tot het hout voor de toppen, van het metaal tot het teakhout voor de basis.
Elke stijl is hier vertegenwoordigd, de moderniteit die je in de Bonaldo-collectie kunt vinden dankzij de specialiteiten van de basissen. Deze tafels worden uw woonkamer uniek en origineel. De klassieke wereld kunnen we in plaats daarvan vinden in de Viadurini Living Collection, met zijn lijnen kronkelig en sierlijk om een oudere sfeer te creëren.

Kom en ontdek uw creativiteit door de beste voorstellen van ronde tafels om uw huis een frisse en elegante touch te geven. Uw gasten zullen worden gevangen door de schoonheid die deze tafels hebben vrijgegeven. Ze nodigen echt uit om gezelligheid en om te delen.