Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

over ons

 
In het prachtige dorp van Santarcangelo di Romagna, pittoresk middeleeuws dorpje in de provincie van Rimini .. het idee van het creëren van een virtuele showroom van de beste home decor producten.

Onze naam is geïnspireerd op de beroemde Via dell 'inrichting luxe Milaan - Via Durini - met het oog op het verstoren van de ontwerp shopping: breng de Italiaanse inrichting in de hele wereld en de wereld niet in één keer!

Stop de verspilling van tijd om de vele winkels en beurzen van meubilair te bezoeken .. gewoon met één klik kunt u zien, onderzoekt de technische details, kies het model, te maken en aan te vullen kleur je hunkert en natuurlijk kopen tegen een gereduceerde prijs te komen!

Dit alles is Viadurini, de 'e-commerce werd geboren in 2013 - de twee oprichters Giovanni Cranchi (E-commerce Manager) en Gianni Gozzi (Marketing Director) - binnen een huis aan meer dan 2.000 vierkante meter, waar zijn de kantoren en een ruimte gewijd aan het magazijn.

Het personeel bestaat nu uit 14 medewerkers en groeit, is bereid om te reageren op alle behoeften van de klant, zelfs de meest veeleisende. Zeven zijn de inheemse meisjes die contacten via chat of telefoon met veel klanten over de hele wereld.

Viadurini het verkoopt niet alleen in Italië, maar ook in het buitenland; Duitsland, Frankrijk, Engeland, Polen, Spanje, België, Zwitserland, Oostenrijk en sinds kort ook in de Amerikaanse markt.

We hebben vertaald maar liefst 16 sites die eigendom van en wordt geëxploiteerd door native speakers om beter met klanten te communiceren uit alle bronnen.

Onze producten? Alleen de beste. Wij behandelen en selecteer zorgvuldig elk product. In onze online shop kan niet missen belangrijke producten van het merk van Made in Italië, maar we zijn ook de presentatie van unieke producten handgemaakt door kleine Italiaanse producenten aandacht voor elk detail.

Bij ons kunt u kopen in volledige gemoedsrust dankzij SSL extendend verklaring dat een optimale bescherming tegen betaling garandeert. Bovendien heeft u recht op 15 dagen om het gekochte product te evalueren.
Onze sterke punten zijn de kwaliteit van de producten en de keuze van onze catalogus; hebben meer dan 20.000 producten ontworpen voor elke kamer in het huis interieur en exterieur .. en niet alleen!

Sinds 2016 actieve verdeling Contract leveringen; Viadurini Contract feite is de oplossing voor iedere ondernemer die wil leveren met stijl uw omgeving: kantoren, luxe hotels, B & B, boten, restaurants / pizzeria's, universiteiten ... Viadurini kan!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies