Over Ons - De Luxe Meubels Online

Viadurini geboren in 2015 in het charmante middeleeuwse stadje Santarcangelo di Romagna, naast de zonnige, toeristische Rimini. En het is precies hier, in de heldere en warme "Riviera Romagnola", vol passie en enthousiasme dat het idee achter het bedrijf Viadurini wordt ontwikkeld en verdiept.
De naam suggereert niets? We kozen het omdat Via Durini de beroemde luxe meubelstraat van Milaan is en ons doel is om design shopping te transformeren door Italiaans designmeubilair over de hele wereld te verspreiden en niet meer de wereld in één straat!

Giuliano Cranchi, Giovanni Cranchi en Gianni Gozzi, oprichters van Viadurini, houden van het ontwerp en de kwaliteit van het merk in Italië en ze hebben deze passie ook op hun team overgedragen. Ze denken dat de middelen die we in Italië hebben dankzij de vele ambachtslieden die exclusieve en hoogwaardige producten aanbieden, een showcase verdienen om op internationaal niveau te schitteren. We draaien constant Italië op zoek naar ambachtslieden die unieke en speciale producten produceren om aan onze klanten aan te bieden.
Onze slogan is: "de e-commerce of u zult het beheren of u zult het doorstaan" en we begonnen dit avontuur in de meubelwereld van design op een onconventionele manier voor sommige mensen, maar we waren ervan overtuigd dat het de handel van de toekomst. Ons doel is om alle mensen die van Italiaans design houden de mogelijkheid te bieden om het comfortabel thuis te kopen in Italië, in veel Europese landen en niet alleen!

Ons bedrijf groeit voornamelijk in het buitenland, in landen als Frankrijk, Spanje, Groot-Brittannië, Duitsland, Zwitserland, België, Polen, Verenigde Staten en Rusland, maar dankzij onze structuur kunnen we elk deel van de wereld bereiken. Dit alles is mogelijk dankzij ons operatieve team bestaande uit 35 mensen, waaronder 15 moedertaalsprekers die onze klanten in hun moedertaal verzorgen en in realtime reageren op verzoeken in 19 e-commerce-eigendommen.
Als je op de hoogte wilt blijven van onze aanbiedingen en van de nieuwe functies die we op onze site aanbieden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via het onderstaande formaat of volg ons op Social en op onze blog! Via Facebook, Instagram, Pinterest en vele anderen die u op onze site zult vinden. We tonen u het beste nieuws in de wereld van design!
Email Newsletter
Nieuwsbrief