Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Tuinstoelen en outdoor design

De tuin stoelen en outdoor hebben het meubel dat de omgeving van ons terras of tuin aanvult.
Beter om zich te concentreren op de kwaliteit? Geprijsd? Aan comfort? Bij het ontwerp?

Met een beetje 'geduld kun je een product dat alle functies die u wenst zonder dat daarbij de gegevens heeft te kiezen. Er zijn vele modellen en materialen, maar worden geplaatst buiten je zal moeten aandacht besteden aan hun weerstand tegen weer en klimaat. Dat is waarom je stoelen in natuurlijke materialen kunt ervoor kiezen om een vintage sfeer te creëren, zoals hout, bamboe of teak, maar ook synthetische en roestvrij materialen voor een meer moderne omgeving. Ter compensatie van de extra-view plastic stoel kunt u kiezen voor hars design stoelen.

De tuinstoelen gemaakt van roestvrij staal, aluminium en gietijzer zijn een duurzame aanvulling op de tijd en dat geeft elegantie aan het milieu. Voor degenen die niet kunnen raden, voor tuinmeubelen, een ruimte beschut tegen de regen en harde zomerzon, kunt u zeker kiezen comfortabele gestoffeerde stoelen met gedessineerde kussens of effen kleur voor een meer glamoureuze touch. Kies voor het vouwen van modellen, maar als je wilt de mogelijkheid om de stoelen te verplaatsen van de ene omgeving of houd ze opknoping of gevouwen om ruimte te besparen hebben.

De opklapbare stoelen zijn praktisch, lichtgewicht en gemakkelijk te openen en te weinig ruimte innemen als stapelbare stoelen. Hier kunt u iedere gewenste oplossing te vinden, worden alle producten opgenomen in de catalogus gemaakt van hoogwaardige materialen, en zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie gemaakt door onze medewerkers. Vergeet niet dat voor enige twijfel we staan ​​tot uw beschikking. Het zal een genoegen voor ons om u te helpen kiezen de tuintafel of modern of klassiek terras is voor u!

Ontdek onze aanbiedingen en online kopen de tafel uit de tuin van je dromen!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies